Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nő is van aki annyira ki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő is van aki annyira ki nem állhatja az óvszert hogy soha nem használná többé?

Figyelt kérdés
Kérlek a kérdésre válaszolj, ha tudsz ilyen nőről!
2011. máj. 31. 05:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Én gyűlölöm! A latex anyagú gumi nekem fájdalmat okoz, olyan műanyag érzés. :S Váltottunk már a lifestyles skin-re az nagyon jó, nem fáj, meg nem kényelmetlen, de még az sem hasonlítható össze az "igazival", hogy gumi nélkül. (ezért maradtunk a megszakításosnál)

Amilyen jó, olyan szar találmány is egyben. S:

Nem tudom mikor lesz végre egy normális fogamzásgátló, ami nem hormonkészítmény és nem is okoz kellemetlenséget.

19L

2011. máj. 31. 05:43
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

kedvesem, az abortusz majd sokkal kellemetlenebb lesz, mint az óvszer, vagy a hormonok, ha becsúszik a gyerek, mert "jaj, mi nem tudtuk, hogy ennek így van esélye". amúgy is szerintem szörnyen szar pont a csúcson félbehagyni.

semmi bajom a gumival, de gyógyszert szedek.

2011. máj. 31. 07:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a gumit, sem az érzetét, sem a szagát, sem azt, hogy volt, hogy bennem maradt.

Nekem is "műanyag" érzésem van tőle, én semmi mesterségeset nem szeret magamban érezni, sem vibrátort, sem gumit, csakis egy férfit.

2011. máj. 31. 07:33
 4/10 Smartguy86 ***** válasza:
87%

Először is: mi az, hogy műanyag érzés? Ha kellően nedves a puncitok, akkor kizárt, hogy érezd, hogy a gumi nem csúszik. Máshogy nem is szabad gumit használni, csak megfelelő nedvesség mellett.

Másodszor: az, hogy benned marad a gumi, az nem a gumi hibája, hanem azé a bénáé, aki felvette/feltette a péniszre. Ugyanis megfelelő felhelyezés mellett nem csúszik le eleve!

Harmadszor: a megszakításos védekezés mellett garantált a terhesség előbb-utóbb. Nem beszélve arról, hogy a fiúnak így nem is akkora élvezet a szex, mert sosem tud kikapcsolni rendesen. Ez azért elég önző dolog női részről!

2011. máj. 31. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

szerintem a nők ugyanúgy utálják a gumit,mint a srácok.(én legalábbis gyűlölöm)csak nekünk talán fontosabb hogy ne essünk teherbe.

16L

2011. máj. 31. 08:35
 6/10 anonim ***** válasza:

meg hogy nehogy elkapd a méhnyakrákot, meg a betegségeket, meg hasonlókat.

amúgy meg, már megbocsáss, de akkor sehogyan sem védekeztek??? (megszakításos módszeres)

mert hogy így ott van az előváladék...és annak az esélye, hogy nem húzza ki időben. ha nem szereted a gumit, és nem akarsz gyógyszert se szedni, akkor minek szexelsz? hogy sokasodj?(csak nehogy szaporodj)

2011. máj. 31. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:
És az nem önző dolog a férfiaktól, hogy a nő mindenféle hormont tömjön magába ami tönkreteheti? Nem egy nő nem tudott természetesen teherbe esni, vagy csak nagyon nehezen, a tabi miatt. Szerintem ha egy férfi szereti a nőt teljesen mindegy, hogy védekeznek, ha nem szeretnének babát. Ez megegyezésen alapszik.
2011. máj. 31. 08:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nem volt a gumival, 4 évig azt használtunk, most már együtt élünk, így váltottam gyógyszerre.
2011. máj. 31. 09:17
 9/10 anonim ***** válasza:
13%

Első vagyok:

Akik próbálnak kritizálni azoknak: Először is én meddő vagyok (elsorvadtak a petefészkeim már 2 éve, hiába próbálták menteni... jövő hónapban veszik ki őket), sosem lehet gyerekem, így abortuszra sem lenne sosem szükségem, de a nőben meg van a megszokás, hogy jaj védekezzünk.

Ha kiveszik őket, akkor megszűnik bennem ez a félélem azért.

Barátom szerint semmivel nem rosszabb kihúzni hirtelen, mintha bennem menne el, pedig kértem már sokszor, hogy nyugodtan menjen el, mivel úgyis mind1. (nem is menstruálok egyáltalán)

Másodszor: hormonbeteg vagyok, ennek köszönhető a sorvadás is meg az, hogy annyira nedves vagyok szex közben, hogy 5 percenként törölköznöm kell ott lent, mert tocsog az ágy, a lepedő, a barátomból se érzek néha semmit, szó szerint csöpög belőlem a nedv....

Ennyit erről... :D Ennek ellenére nekem a gumi igenis szar érzés, durva anyagú. Ezért írtam a skynt, annak puha az anyaga. :)

2011. máj. 31. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

uhh, utolsó válaszoló kedves 19/L tiszta szívből sajnállak !Biztos nagyon rossz érzés lehetett, amikor megtudtad mindezt, hogy nem lehet soha gyermeked !

Sajnálom !

Olyanról tudok jó párról,akik ki nem állhatják, de azért annyira nem utálják, hogy soha ne használják .

a gumi nem csak a terhességtől véd, hanem sok nemi betegségtől, szóval szerintem inkább kipróbálni az összes féle fajta gumit, mint összeszedni egy csúnya betegséget, amiből még komoly baja lehet a lánynak !!!!Biztos fogsz találni olyat, ami mind kettőtöknek megfelel !

Megszakításos védekezés ....nekünk előváladékból vannak ikreink ! ez a "csak az íze kedvéért, aztán felhúzom a gumit cica " :D

lehet , hogy csak ez a két életképes ficánka fickó volt az előváladékban, de el is érte a célját mind a kettő ...:D

más kérdés, hogy semmi pénzért nem adnánk őket, nekünk nem jöttek rosszkor , de azért egy 17,18 éves lány biztos nem ezt mondaná szerintem !

26 / L

2011. máj. 31. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!