Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 feletti szűz lányok! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 feletti szűz lányok! Hogy bírjátok szerelem és testi kapcsolat nélkül? Vagy csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

10 éves koromtól, vagy már annál előbb is, vágytam a szerelemre. Mindig is romantikus alkat voltam, és sokat álmodoztam a szőke hercegről meg stb. Mára felnőttem, lassan 19 éves leszek, és a szerelem iránti vágyódás átment testi vágyba is (igen, tudom, ez természetes dolog ennyi idősen). Azonban már néha elviselhetetlen, hogy egy csókolózó párttól felizgulok, amikor a csaj helyébe képzelem magam. Rengeteget álmodozok arról naponta, hogy mi lenne, ha velem történne egy romantikus éjszaka, vagy akár egy vad szex. Persze vannak olyan napjaim is, mikor csak egy nagy ölelésre és egy igaz szerelemre vágyom, ilyenkor kevesbé vagyok "kanos". Akkor ugye átcsapok romantikusba, akár egy csöpögős regény. Viszont ma is például olyan dolgokról fantáziáltam, hogy egy idegen pasival töltök el egy vad délutánt.

Igazából nem érzem magam rondának, sem szépnek. Olyan tökéletes átlag lány vagyok, aki egy csini ruhával és sminkkel magára tudja vonni a pasik figyelmét. Mégsincs senki, akivel egy komoly kapcsolatot létesíthetnék. Ritkán járok kicsit kihívóbb öltözékben, de olyankor csak általában megbámulnak a pasik, meg néha rámdudálnak, vagy csak simán mosolyognak, de nem lépnek. Persze ezek a pasik általában primitívek, mert ugye egy normális pasit nem miniszoknyával lehet fogni. Meg nem is akarom, h a külsőm miatt szeressenek.

Hát nem tudom, másoknak ez hogy megy. Vannak barátaim, a társasági életemmel nincs gond, persze azért annyira nem vagyok az a minden hétvégén bulizós típus, de párszor el szoktam járni a barátokkal moziba, koncertre, kávézókba stb. A netes ismerkedésről már lemondtam, meg nem is tartom jónak, mivel úgy gondolom, h a szerelmemet ne egy chatszobában ismerjem meg, aztán mikor az unokák kérdezik, ne kelljen magyarázkodni.

Igazából nem ismerkedős tanácsokat kérek, mert abból már kaptam eleget, és nem segített. Meg a szerelem úgy is akkor fog rámtalálni, mikor nem számítok rá. A kérdésem csupán annyi: hogy bírjam ki szex nélkül? hogy bírjam ki szerelem nélkül még az elkövetkező idöszakot, míg nem lesz pasim?

2011. máj. 29. 23:46
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%

Én 20 éves vagyok és szintén láss csodát szűz. Egy kapcsolatom volt, a srác átvert, szerencsére nem voltam belé szerelmes, csak éppen kezdtem volna megszeretni. Nem történt köztünk semmi komoly. Végülis eléggé csalódás volt, mindegy, kihevertem....Jópár hónapja szerelmes vagyok, úgy igazán....De a srác játszadozik velem:S Igazából gondolkodásilag, meg mindenhogy összeillenénk, sokan azt hitték, hogy együtt vagyunk...Nah de ha többen vagyunk baráti társaságban szinte hozzám se szól, meg keresztül néz rajtam. Kb a ,,kapcsolatunk" az egyszer fennt, egyszer lent jellemzi. Vannak időszakok, amikor több órát beszélünk és van amikor rám se néz.....Aztán eljutnék arra a szintre, hogy mostmár egyértelműen kimondom vagy kezdeményeznék én, akkor mindig tesz olyan valamit, ami belőlem az ellenkezőt váltja ki:( Szóval most már annyira darabokban van a szívem, hogy egy pasiban sem tudnék megbízni....

Naaah kicsit elkalandoztam XD Visszatérve rád: Örülj, hogy legalább nem törték össze a szíved! A szüzességről meg...Most komolyan nem mindegy, hogy mikor veszted el??! Csak lehetőleg olyannal majd, aki tisztel, meg szeret is majd. Próbáld kikapcsolni azt, hogy nekem most pasi kell. Hátha összejön neked egy időután egy normális pasi. ;)

A kocsiból nézegetés meg tényleg vicces jelenség:) Bár számomra zavaró, de imponáló is egy picit, amikor állok a buszmegállóban egy tényleg alig kivágott felsőben, semmi extra és már a tizedik kocsiból csavarodnak ki a férfifejek XD Nah szóval fel a fejjel!:)

2011. máj. 30. 10:17
 22/31 emlya ***** válasza:
100%

Én nyertem!!!

22 éves lány vagyok és még szűz.

Úgy érzem a fiúknak csak arra kellek, de ilyenkor én inkább otthagyom a francba, nekem ehhez szerelem kell.

És már nagyon vágyom rá.

Szeptemberben (még 21 évesen) csókolóztam először Egyiptomban egy arab fiúval, akivel már a megismerkedésünk is nagyon romantikus volt, meg azok a tengerparti séták, minden álmomat felülmúlta, egy hét után már szeretett volna ő is lefeküdni velem, de én még nem, aztán hazajöttem é a 3500km közénk állt.

Azóta tényleg csak azt tapasztalom, hogy minden pasinak csak arra kellenék, volt aki erőszakoskodott is velem :(

De persze én nem adom fel a reményt, hátha...

Nagyon szeretnék már szerelmes lenni, viszonzottan és persze vele elveszteni a szüzességem.

Szóval kedves kérdező, teljesen együtt érzek Veled.

22/L

2011. máj. 30. 14:51
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

3500km az már elég hosszú táv egy kapcsolatban :)

viccet félretéve biztos jó kaland volt, de jól tetted, hogy nem feküdtél le vele

2011. máj. 30. 15:40
 24/31 anonim válasza:
100%
Én sem voltam senkivel még, de már nagyon szeretnék egy kiegeynsúlyozott, komolyabb kapcsolatot. Sajnos a fiúknak nem ez az első, ami eszükbe jut, a legtöbb csak kalandot akar. na persze én is válogatok, és nem kezdek el járni olyannal, akiről tudom, hogy nem működne a dolog több ok miatt is. Szerintem Te nem is sejted, hogy vannak, akiknek nagyon tetszel, csak nem mernek közeledni, kevés az önbizalmuk,vagy épp van valakijük (most nem a dudálgatósokra gondoltam:P:)...Én is sokszor nehezen bírom, de nálam is változó, hogy mennyit fantáziálok, sokszor félek, hogy az arcomra van írva minden:D...én arra jutottam, hogy meg kell tanulnom biztatni a fiúkat, mert sokszor volt, hogy tetszettünk egymásnak, de valahogy mégsem jött össze:( Szóval bár szeretnék valakit, nem félek az egyedülléttől, sőt, szerintem sokkal jobb, mint a langyos víz. Inkább attól tartok, hogy "mellényúlok", és csak úgy mászok ki a kapcsolatból, hogy mindketten nagyot sérülünk.
2011. máj. 30. 16:41
 25/31 anonim ***** válasza:

Velem is ez a helyzet én is 19 éves vagyok.

Párszor már nekem is összetörték a szivemet, igaz nem annyira, csak enyhe fokozatú volt, de azért még is egy kicsit sziven ütött a dolog...

Valamiért nagyon nehezen találnak rám Én leginkább arra vágyom, hogy valaki végre szeressen. A szex meg ráér, bár nem akarok 27 évesen is szűz lenni.

2011. jún. 1. 14:37
 26/31 anonim ***** válasza:
Üdv lányok! Én szívesen ismerkednék veletek :). 18/F
2011. jún. 1. 14:59
 27/31 anonim válasza:
Írj privátot.Megoldjuk:D
2011. jún. 1. 15:09
 28/31 anonim ***** válasza:

Aki szeretne ismerkedni írhat privit. Egyik 86%os válaszoló.

20/l

2011. jún. 1. 15:13
 29/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyonezt éreztem amit most te. Aztán mikor már nem gondoltam rá,hirtelen megtalált a szerelem. Ne állj össze azért gyökerekkel majd mert ezt érzed és ha már ő leállna veled akor jó lesz az. Várd meg azt akivel tényleg jó lesz:) Majd összejön,soksikert!!:)

2011. jún. 1. 15:31
 30/31 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, én nagyon nehezen viselem :'( Talán már nem is normális, hogy ez engem megvisel... A testi része még kibírható, de az érzelmi... Épp a buszon ülve gondoltam rá, hogy annyira nehéz ez az egész, és milyen könnyű lenne egy magas házról a mélybe vetni magam és zuhanni és végül... De tudom, hogy akkor meg végképp nem lennék soha boldog, márpedig az én célom a boldogság, és nem a halál, de olyan nehéz kibírni ezt így... :'( Én amúgy már voltam szerelmes, csak viszonzatlanul, na az meg aztán maga a pokol...
2011. jún. 1. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!