Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 feletti szűz lányok! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 feletti szűz lányok! Hogy bírjátok szerelem és testi kapcsolat nélkül? Vagy csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

10 éves koromtól, vagy már annál előbb is, vágytam a szerelemre. Mindig is romantikus alkat voltam, és sokat álmodoztam a szőke hercegről meg stb. Mára felnőttem, lassan 19 éves leszek, és a szerelem iránti vágyódás átment testi vágyba is (igen, tudom, ez természetes dolog ennyi idősen). Azonban már néha elviselhetetlen, hogy egy csókolózó párttól felizgulok, amikor a csaj helyébe képzelem magam. Rengeteget álmodozok arról naponta, hogy mi lenne, ha velem történne egy romantikus éjszaka, vagy akár egy vad szex. Persze vannak olyan napjaim is, mikor csak egy nagy ölelésre és egy igaz szerelemre vágyom, ilyenkor kevesbé vagyok "kanos". Akkor ugye átcsapok romantikusba, akár egy csöpögős regény. Viszont ma is például olyan dolgokról fantáziáltam, hogy egy idegen pasival töltök el egy vad délutánt.

Igazából nem érzem magam rondának, sem szépnek. Olyan tökéletes átlag lány vagyok, aki egy csini ruhával és sminkkel magára tudja vonni a pasik figyelmét. Mégsincs senki, akivel egy komoly kapcsolatot létesíthetnék. Ritkán járok kicsit kihívóbb öltözékben, de olyankor csak általában megbámulnak a pasik, meg néha rámdudálnak, vagy csak simán mosolyognak, de nem lépnek. Persze ezek a pasik általában primitívek, mert ugye egy normális pasit nem miniszoknyával lehet fogni. Meg nem is akarom, h a külsőm miatt szeressenek.

Hát nem tudom, másoknak ez hogy megy. Vannak barátaim, a társasági életemmel nincs gond, persze azért annyira nem vagyok az a minden hétvégén bulizós típus, de párszor el szoktam járni a barátokkal moziba, koncertre, kávézókba stb. A netes ismerkedésről már lemondtam, meg nem is tartom jónak, mivel úgy gondolom, h a szerelmemet ne egy chatszobában ismerjem meg, aztán mikor az unokák kérdezik, ne kelljen magyarázkodni.

Igazából nem ismerkedős tanácsokat kérek, mert abból már kaptam eleget, és nem segített. Meg a szerelem úgy is akkor fog rámtalálni, mikor nem számítok rá. A kérdésem csupán annyi: hogy bírjam ki szex nélkül? hogy bírjam ki szerelem nélkül még az elkövetkező idöszakot, míg nem lesz pasim?

2011. máj. 29. 23:46
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
36%
Egy pasival, tudom ajánlani a Csak szexre kellesz címü filmet, a valóságban megvalósítható. Ha csak beszélgetni akarsz írj nyugodtan. xykungabo@citromail.hu (18/F)
2011. máj. 29. 23:58
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Váá, mintha magamról olvastam volna. :DD
2011. máj. 29. 23:58
 3/31 anonim ***** válasza:
84%

1. Ha ennyire nagymenő lennél, nem az interneten próbáékoznál ezzel az ősember stílusban... a kis lúzerek nem kellenek senkinek

Én is ugyanolyan vagyok, mint te kérdező. Még az is, ahogy jellemezted magad, tehát átlagos vagyok, ha kiöltözök, akkor csinos vagyok stb stb.

2011. máj. 29. 23:59
 4/31 anonim ***** válasza:
17%

"1. Ha ennyire nagymenő lennél, nem az interneten próbáékoznál ezzel az ősember stílusban... "

Nem próbálkoztam csak megkérdeztem. És azt sem mondtam hogy az vagyok. De most mondom, hogy az vagyok és valszeg sokkal jobban nézek ki mint te, nekem nem kell "csinos" ruha, anélkül is jól nézek ki. Ez van ;)

2011. máj. 30. 00:02
 5/31 anonim ***** válasza:
82%
Szerelem nélkül simán ki lehet bírni, főleg ha még jelölt sincs. A szex meg saját kezűleg is megoldható (nem az igazi, de a fölös energia levezetésére megfelel).
2011. máj. 30. 00:02
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

én 20 éves koromban lettem szerelmes. Addig vártam a páromra.

De nekem nem voltak várási gondjaim. Nem érdekelt a szex annyira (elment a kedvem a fiúktól, mert sok sutyó csak döngetni akart és belefáradtam)

De végül jött egy kedves, figyelmes megértő ember. A vicc az, hogy a vonaton ismerkedtünk meg. És kiderült ,hogy ovis társak voltunk :P

2011. máj. 30. 00:05
 7/31 anonim ***** válasza:
15%
látod te idióta ezért vagy még szűz ;)
2011. máj. 30. 00:11
 8/31 anonim ***** válasza:
31%

Sehogy, most oszinten, varakozol aztan csodalkozol, hogy csak barmok talalnak meg? Figyelj te lany, ha valamit akarsz akkor tegyel is erte, nem fog a sult galamb a szadba repulni csak a ****.

Alapjaraton meg a kerdesed egy hulyeseg. Nem ismerkedos tanacsokat akarsz, de panaszkodsz, hogy nem "talalsz" normalis pasit. Ennek ellenere varsz egy szoke herceget aki soha nem fog eljonni es arra vagy kivancsi, hogy bird ki szex nelkul? Legszives gondolkozzal mar el kicsit azon, hogy konkretan mit is akarsz.

Alomvilagban elsz dragam, ilyen felfogassal max akkor talal meg a "szerelem" ha mar teljesen mindegy lesz ki az "aldozatod" es az elso adando alkalommal igent fogsz mondani egy randira.

2011. máj. 30. 00:11
 9/31 anonim ***** válasza:
72%

Micsoda erkölcstelen hölgyek, micsoda gátlástalan urak! Tessék várni szépen még a szerelemre és egyebekre; el fog az jőni ha kell; 23-24 évesen megalapítani a családot, ami népesség szempontjából minimum pozitív hozadékú legyen, és a haza fényre derűl!

Remélem 24-25 évesen már elmondhatom ezt jövendőbelimről és magamról én is. 22/F

2011. máj. 30. 00:13
 10/31 anonim ***** válasza:
ki mondta, hogy az vagyok? Én nem arra válaszoltam, olvass visszább egy kicsit... nem tehetek róla, hogy még az interneten sem kellesz senkinek, ezért ne rám haragudj, inkább menj el bulizni, és ne kockulj. egy jótanács
2011. máj. 30. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!