Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 feletti szűz lányok! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 feletti szűz lányok! Hogy bírjátok szerelem és testi kapcsolat nélkül? Vagy csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

10 éves koromtól, vagy már annál előbb is, vágytam a szerelemre. Mindig is romantikus alkat voltam, és sokat álmodoztam a szőke hercegről meg stb. Mára felnőttem, lassan 19 éves leszek, és a szerelem iránti vágyódás átment testi vágyba is (igen, tudom, ez természetes dolog ennyi idősen). Azonban már néha elviselhetetlen, hogy egy csókolózó párttól felizgulok, amikor a csaj helyébe képzelem magam. Rengeteget álmodozok arról naponta, hogy mi lenne, ha velem történne egy romantikus éjszaka, vagy akár egy vad szex. Persze vannak olyan napjaim is, mikor csak egy nagy ölelésre és egy igaz szerelemre vágyom, ilyenkor kevesbé vagyok "kanos". Akkor ugye átcsapok romantikusba, akár egy csöpögős regény. Viszont ma is például olyan dolgokról fantáziáltam, hogy egy idegen pasival töltök el egy vad délutánt.

Igazából nem érzem magam rondának, sem szépnek. Olyan tökéletes átlag lány vagyok, aki egy csini ruhával és sminkkel magára tudja vonni a pasik figyelmét. Mégsincs senki, akivel egy komoly kapcsolatot létesíthetnék. Ritkán járok kicsit kihívóbb öltözékben, de olyankor csak általában megbámulnak a pasik, meg néha rámdudálnak, vagy csak simán mosolyognak, de nem lépnek. Persze ezek a pasik általában primitívek, mert ugye egy normális pasit nem miniszoknyával lehet fogni. Meg nem is akarom, h a külsőm miatt szeressenek.

Hát nem tudom, másoknak ez hogy megy. Vannak barátaim, a társasági életemmel nincs gond, persze azért annyira nem vagyok az a minden hétvégén bulizós típus, de párszor el szoktam járni a barátokkal moziba, koncertre, kávézókba stb. A netes ismerkedésről már lemondtam, meg nem is tartom jónak, mivel úgy gondolom, h a szerelmemet ne egy chatszobában ismerjem meg, aztán mikor az unokák kérdezik, ne kelljen magyarázkodni.

Igazából nem ismerkedős tanácsokat kérek, mert abból már kaptam eleget, és nem segített. Meg a szerelem úgy is akkor fog rámtalálni, mikor nem számítok rá. A kérdésem csupán annyi: hogy bírjam ki szex nélkül? hogy bírjam ki szerelem nélkül még az elkövetkező idöszakot, míg nem lesz pasim?

2011. máj. 29. 23:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%

Szigorúan a kérdésre válaszolva:

Ha 19 évet kibírtál, akkor még 5 meg sem fog kottyanni :P

Szerelem- és szexhiányba még senki sem halt bele (azt a pár öngyit leszámítva).

Most vizsgaidőszak van, a normális srácok (én is :P) ilyenkor tanulnak, te is kösd le magad valami hasznossal. Nyáron pedig menj el egy-két fesztiválra, sok szórakozóhelyre és jó eséllyel összejön valaki (ha nem vagy egy bányarém)...

2011. máj. 30. 00:15
 12/31 anonim ***** válasza:
83%

00:13 : Ez tetszett :))

Kérdező: Tulajdonképpen miért nem sikerül pasit találnod? Szerintem vagy félénk vagy, vagy nem fogadod el magad, és emiatt 'taszítod' a fiúkat magad mellől. 3. variáció, hogy "félted a szabadságodat". Na, ezeken tessék elgondolkozni, és akkor lehet megoldódik a probléma hamarosan. :)

2011. máj. 30. 00:29
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Hát én is kb ugyanilyen vagyok, mint te, csak a lányok iránt, mert fiú vagyok. Bár én inkább érzelmileg vágyom már rá nagyon. Jó igaz, van más vágyam is, de kordában lehet tartani sporttal meg tanulással.

Nem tudom, mennyire számíthatok jó pasinak. Szerintem semennyire. Nem is mertem még kezdeményezni. Lehet ez a baja a többi srácnak is, aki megnéz. Igen, általában én is szeretek "nézni", csak nem igazán merem sokáig, meg van hogy ha nagyon tetszik valaki, inkább oda se nézek. Tudom, hogy gyerekes meg gáz.

Rád dudálnak? Van aki ilyet is szokott?:D Azt hittem ez is csak a filmekben van.

20f

2011. máj. 30. 00:34
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Csak annyit fűznék hozzá még, hogy sztem nagyon jó, hogy vannak még 18 felett is szűz lányok. Engem valahogy a többi kicsit visszataszít.

Am igaza van egy felettem írónak. A legtöbb normális srác tanul most, int állat, mert vizsgaidőszak van. Én is nyomom. Na nem mintha normális lennék...:D

Meg tod, van egy ilyen dolog a nem-menő pasikban, hogy nem mernek kezdeményezni, mert azt hiszik, úgyse lenne esélyük egy olyan lánynál, mint te. A primitívek bezzeg nagyon bátrak.

2011. máj. 30. 00:49
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

Szia,

én is ilyen voltam, de hidd el, ami a fantáziádban jónak tűnik és izgató, az a valóságban nem az, tapasztalat. Voltam olyan helyzetben, hogy egy ismerősömmel megtörténhetett volna a szex, de visszaléptem, mert nem éreztem magam biztonságban érzelmileg, és rájöttem nem érdemes engedni a testi vágynak szerelem nélkül, csak megbánja az ember.

2011. máj. 30. 01:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen. Hiányzik már az életemből egy férfi akivel szerethetjük és kényeztethetjük is egymást, bármit elmondhatunk a másiknak és minden meg van ami kell egy normális boldog kapcsolathoz.

Nekem még sajnos nem volt semmi, úgy ahogy mondom. Ilyen szempontból nálam fejlettebb sok 14-16 éves lány. Legtöbbjük már túl van ez első csókon.

20/l

2011. máj. 30. 02:09
 17/31 anonim válasza:
15%
sz@r lehet neked,de nekem már 12 évesen már szerelmem volt és azota megvan !!!! 19/F
2011. máj. 30. 02:35
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Énis így vagyok vele.Szerintem szép vagyok,jól öltözött,társasági lény,vidám,viszont kövér vagyok,szerintem ezért nem talált még rám a szerelem.

Kocsmában odasétáló jajdeszépvagytetszel embereket énis elküldöm,kivéve ha már ittam kicsit,akkor szóba állok velük,addig biztos nem,de ezekből semmi komoly,vagy értékes nem alakul(hat) ki.

Internetes ismerkedésről szó sem lehet nálam sem.

Szexre nyilván többször volt már lehetőségem,gondolom neked is,de én nem arra vágyom hogy egy fesztiválon 2 koncert között egy sátorban megdöntsenek.

Illetve a barátaim meg nagyon csinosak,szépek,némelyik még puncsolós is,így amíg ők ott vannak nekem szerintem nincs esélyem.

Én már elmúltam 19.

És mostmár igazán lehetne valakim:(

2011. máj. 30. 06:53
 19/31 anonim ***** válasza:
Tudom írtad, hogy már lemondtál a netes ismerkedésről, de én mégis megismernélek, ha lehet. Legfeljebb beszélgetünk. Ám lehet már az unokák a laptopot is primitívnek fogják tartaniXD Igen a a normális pasik nem dudálgatnak utánad és nem a miniszoknyád alapján ismernek meg. Persze manapság nehéz, mint például téged megismerni. Remélem beszélgethetünk majd privátban is.
2011. máj. 30. 09:06
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondoltam volna, hogy ennyi ilyen lány van aki 20 év környékén még a szerelmet várja én már kezdtem elkeseredni, hogy a korombéliek mind elkeltek már.

Az esetek nagy részében ilyenkor nem is a szex hiányzik, hanem egy ölelés vagy egy csók meg gy kis gyengédség, hogy legyen valakihez odabújni.

Ha kihívóbban öltözködsz azzal tény, hogy felhívod magadra a figyelmet, de mondjuk én úgy már rögtön kevésbé mernélek leszólítani. Bár ez nem mérvadó mert ebben eléggé bátortalan vagyok lehet azért vagyok jelenleg is egyedül.

Hogy hogy bírd ki? Nem tudom nehezen, de ha tudsz rá megoldást szólj :)

25/f

2011. máj. 30. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!