Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk fizettetek már k*rvának?
pontosan, azért mert töketlenek vagytok, nem kvázni kell...
am meg, előzőnek, aki azt mondta h nem tudom kielégíteni a barátomat és azért idegeskedek....namind1, nem folyok bele:) elég fiatalok vagyunk, szép is lenne ha a barátom kvázna :D de szerintem attól még, hogy te vagy a puhapötsű barom, attól még nehogymár nekem kelljen magyarázkodnom :D úristen, de szánalmasak vagytok :D
Hát egy kurv@ kerül 3-4e Ft-ba. Ha elmegyek egy buliba, akkor mégha az első csaj van egész este (ami gyakorlatilag sosincs), akkor is legalább 3e Ft a fogyasztása. Utána meg általában a buli végén eltűnik haza. Aztán ott állok álló f@sszal. Így most elmegyek haverokkal sörözni, a végén félrészegen elmegynk, aztán hopp. Nem kell fűzni, meg a sok hülyeségét sem hallgatni. Hozzáteszem nincs barátnőm, feleségem, gyerekem. Mellettük azért nem cisnálnám.
Jah, és már több mint 20 nem prosti lánnyal voltam. Szal nem vok töketlen...:) 25/F
Azért Kérdező, mert vannak emberek, akiknek egyszerűen nem megy. Nekem sem megy. Így összeszedek x ezer Ft-t és felkeresek egy igényes hölgyet, aki kedves és mindent tud a szexről.
Egy buliban a magamfajtát észre sem veszik, magyarán ott biztosan nem találnék szexpartnert.Amúgy: nemed és korod?
Még nem voltam prostinál de azt hiszem hamarosan elmegyek egyhez, hogy miért?Mert normális lány nem akara velem lefeküdni, buliban nem lehet felszedni senkit, midnenki úgy gondolkodik, hogy attól ő ri*anc lesz me giylenek, nagyon nehéz egy barátnőz is találni nem hogy szexelni egy normális lánnyal, ezért megyek prostihoz, ott leteszem a pénzt és élvezem a szexet ilyen egyszerű.
21f
Először is, egy k-.va nem 3-4ezer Ft, hanem általában 10nél kezdődnek, nem tudom az előző valamelyik hozzászóló hol járt :) Én annak idején voltam egynél (nem kimondottan kva, de olyasmi), és jól körülnéztem előtte a "piacon", szóval 10 alatt csak a nagyon ócskák dolgoznak.
A másik: buliban nincsenek olyan jó nők, mint egy-egy igényes kéjhölgy :) Ez se mellékes... Vagy ha vannak is, általában az alfahímek lecsapnak rájuk (belőlük meg ugye kevés van, relatíve).
És még egy harmadik: egy jól megválogatott kéjhölgy 1.nem bűzlik az alkoholtól-cigitől és egyébtől 2.intelligens 3.kedves, és csak ad, de nem vár el semmit a pénzen kívül.
Szóval kedves kérdező, kicsit gondolj bele olyan férfiak helyzetébe, akiket nem áldott meg a sors elég vonzó kinézettel, és esetleg ha mégis, nem jól viselik a másik nemtől jövő elutasítást. Ha akarod nevezd töketlenségnek, akkor legyen az, nekik is van joguk élni és élvezni az élet lehetőségeit. 27f
Undorítónak tartom soha nem fizetnék még call-girlnek sem egy sima kurv@nak meg tuti nem.
Ez vagy a béna pasiknak jó, vagy azoknak akik arra mennek, hogy minél több strigulájuk legyen.
Bár ez utóbbiak is eléggé szánalmasak szerintem.
32 F
18 vagyok és lány.
És ha már nem tartjátok magatokat vonzónak mi lenne ha kicsit kisportolnátok magatokat? Azokat a 10 ezreket lehetne költeni kondibérletre is, mert sokat nyom a lattban, és akkor lehet, hogy nem csak a qrváknak lennétek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!