Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk fizettetek már k*rvának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk fizettetek már k*rvának?

Figyelt kérdés
És miért? Miért éri meg jobban elmenni egy hivatásoshoz, mint inkább egy kicsit is bevetni magatokat és felszedni egy csajt egy buliban? Kort és nemet is légyszi, meg hogy van-e családotok...
2011. máj. 29. 17:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
48%
Hát én útszélit gyors leszoptattam mert mocival voltam és gyors elmentem fizetés nélkül:S azóta se járok arra:D
2011. máj. 29. 17:23
 2/32 anonim ***** válasza:
39%

de hülye vagy 17:23 :)))

én voltam már tök igényessel, szal nem útszélivel és azért tök jó élmény volt, mert bejött nagyon

2011. máj. 29. 17:26
 3/32 anonim ***** válasza:
32%
azigen gyorsba letudtad és ott is hagytad???csaj nem is sajnáltad hogy potyára szopott le ??
2011. máj. 29. 17:26
 4/32 anonim ***** válasza:
14%

Igen.

Nem volt kedvem strapálni magam, nem voltam olyan hangulatban. Egyébként az sem kerül sokkal kevesebbe, nem én diktálom a feltételeket, és nem valószínű, hogy 3 perc alatt fel lehet szedni egy ismeretlent, aki még szopni is akkor kell tanítani. Család nincs.

2011. máj. 29. 17:27
 5/32 anonim ***** válasza:
28%

első vagyok:

nem nem sajnáltam, már rettentő hiányom volt, pénz meg ezer ft ha volt nálam:D

2011. máj. 29. 17:27
 6/32 anonim ***** válasza:
0%
*akit
2011. máj. 29. 17:28
 7/32 anonim ***** válasza:
38%
képzelem milyen szép teremtések lehettek, ha nem bírtok rászánni egy napot mondjuk/estét, hogy felszedjetek egy csajt....a prostik zacskót legalább húztak a fejetekre? szánalmas bagázs :DDD -.-"
2011. máj. 29. 17:31
 8/32 A kérdező kommentje:

én tegnap ezen nagyon kiakadtam, mert már a második ismerősöm dicsekedett azzal, hogy a családja mellett k*rvázik és csodaszép és aranyos felesége van, meg gyereke...

Erre rátett még egy lapáttal, hogy ahogy jöttem haza elkellett jönnöm egy bár mellett, és akaratlanul is meghallottam egy telefonbeszélgetést: "Figyelj van itt egy nagyon szép barna hajú csaj... Hát ez a lány konkréten 18, de van 20ért is, bár lehet, hogy tudunk alkudni 15re. Ja egy óráról van szó"

2011. máj. 29. 17:32
 9/32 anonim ***** válasza:
48%
hátigen, elég szánalmas......megértem a kérdezőt, én is így gondolom....sok kangörcsös....csak azért, hogy legyen valamivel dicsekednie -.-""" undorító...
2011. máj. 29. 17:36
 10/32 anonim ***** válasza:
22%

48%-os!

Azért az vitán felül áll, hogy kinézettől függetlenül az ilyen szolgáltatást a világ minden részén igénybe veszik nők is, férfiak is, méghozzá minél fentebb állnak a "társadalmi ranglétrán", annál jellemzőbben.

És ez így van vagy 10.000 éve, meg attól hogy nem tudod kielégíteni a barátodat, vagy irígykedsz a qrvák életére és itt kapálózol, még így is fog maradni jóideig.

Ez van, ilyen a világ.

2011. máj. 29. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!