Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk fizettetek már k*rvának?
Figyelt kérdés
És miért? Miért éri meg jobban elmenni egy hivatásoshoz, mint inkább egy kicsit is bevetni magatokat és felszedni egy csajt egy buliban? Kort és nemet is légyszi, meg hogy van-e családotok...2011. máj. 29. 17:22
11/32 anonim válasza:
Hát figyelj, ha a rendes nők nem akarnak szexelni velem muszáj prostihoz menni, akkor ne nyafogjatok.
21f
12/32 anonim válasza:
Hát Te aztán biztos tudod ,milyen a kérdező magánélete.
13/32 anonim válasza:
Olcsóbb mint egy ugyan olyan szintű nem kur vát ugyan úgy megdugni, hisz úgy árazzák be magukat. A piacról élnek. Ha túl árazzák maguk éhen halnának.
Most az a baj hogy nem az asszony seggét kúrja szét sok vad barom? Vagy szop atja szét a barátnőjét?
Kérdező most mi is lenne a jobb?
14/32 A kérdező kommentje:
hát ha van felesége akkor ne dicsekedjen már vele, hogy fizetnie kell a szexért. meg akkor már többre beszülöm azt ha szeretőt tart. jó valahol megértem, hogy egy idő után már unalmas az asszony, de most érted elmenne egy szórakozóhelyre egy két piárt és egy kis udvarlásért is megdöngethetne egy csajt, és az még akár férfiasnak is mondható valamilyen szinten...
2011. máj. 29. 18:04
15/32 anonim válasza:
Szóval buliba bevetni magamat és felszedni egy csajt és ingyen megrépázni...Úristen, mennyire nem értik meg egyesek a mi helyzetünket.Gátlásos srácként kezdtem, és 30 év után se tudom bevetni magam buliba.Egyszerüen képtelen vagyok rá.Pedig már tök laza vagyok, beszédes, jóképü stb. stb. de egyszerüen buliba bent vagyok nézek körül hátha találkozik egy tekintet és akkor odamegyek, de nem.A nők akkkel én futok össze nem néznek, nem jeleznek...vagy csak bulizni jöttek, vagy túl büszkék hogy kifejezzék tetszésüket, vagy nem tetszem senkinek...Na erről ennyit.Itt jön be a képbe az igényes örömlány, aki igaz pénzér de legalább hajlandó velem lenni.A többi csaj meg hihetetlen elvárásokkal átszitál ezer szürön, amig végül egyik szürön úgyse megyek át és jöhet újra a magány.
16/32 A kérdező kommentje:
azért mert töketlen vagy sajnálni nem foglak...
2011. máj. 29. 18:15
17/32 anonim válasza:
Hát töketlen...gátlásos vagyok...nem úgyanaz...könnyü sértegetni a másikat, próbáld más szempontból is látni a dolgokat.Úgy képzeld el mint a lámpalázt, nem akarod hogy izgulj de mégis ott van és ő kontrolál.Nem sajnáltatni akarom magam, de ez a valóság.
18/32 anonim válasza:
Vegyük csak azt, hogy szörnyen magányos vagyok, több buliba is voltam, nekem csak annyi kell, hogy egy rendes csajt találjak aki észrevesz szemezünk és odamegyek...akkor már nem vagyok töketlen...de a gond ott van hogy nézelődök és nem vesznek észre.
19/32 anonim válasza:
hát szánalmas már ez ha még csajozni se tudnak..nem baj jobb egy kétszázszor szétbaszott csaj lehet igényesnk tünik meg minden de attol még kitudja kijárt benne...azz kll nektk egy jo kis nmi betegség
20/32 anonim válasza:
Nem. A szánalmasak tik vagytok a nők nagy része.A sok elutasitás, az irreális elvárások, a hülye reakciók,a nagy büszkeség...viselkedjetek már normálisan és akkor nagyobb lesz a harmónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!