Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsösorban 20-40éves (érett) nök segitségét várnám. Mennyi esélye lehet annak hogy bármilyen kapcsolata legyen egy 17évesnek az ilyen nökkel?
A nö legyen házas vagy páratlan de gondolom mindenképp szexéhes akkor mennyi esélye lehet annak hogy valamilyen módon odaadja magát egy nálla ennyivel fiatalabb fiúnak?
Hangsúlyoznám ha tényleg tetszik a nönek a fiú. Csak mert halottam már hogy néha gerjednek az idösek a fiatalabb friss fiúkra. Azt szeretném kideriteni hogy ez mennyiben igaz? Elöre is köszönöm a válaszokat.Csak mert sokszor látom hogy megnéznek az idösebb szép nök is.
Köszönöm a válaszaitokat. Örülök hogy néha azt is kiirjátok hogy milyen nemüek és mennyi idösek vagytok.
Ui: énse igazából a társi kapcsolatra gondoltam. Csak nem tudom a gyakorlatban hogy lehetne ezt megvalósitani. Nekem kéne a nöhöz menni vagy azt kéne várnom esetleg hogy majd egyszer egy idösebb nö valami utalást tesz rá, hogy érdekelném. Remélem még midnig válszolni fogtok. Sziasztok
remélem még elolvasod:)
szóval írtam hogy 40 voltam,mikor a pasim 24.Én szedtem fel,egy buliban.Felkértem táncolni.Aztán felhivtam a munkahelyén,és kértem igyon meg velem valamit.Így kezdődött,és 7 éve tart.nem költözünk össze,nincs közös gondunk,csak szex,és a szerelem:)
Helló! Tudom már eléggé kihalt kérdés amint látom , de ez engem is érdekelne... Ez a hogyan kezdjem el... szóval , hogy menjek oda egy 20-30 éves nőhöz és szólítsam le , hogy te most eljössz velem ? Nyilván nem így , de ezért kérdezem , hogy akkor hogyan ? Üdv
?/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!