Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elsösorban 20-40éves (érett)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsösorban 20-40éves (érett) nök segitségét várnám. Mennyi esélye lehet annak hogy bármilyen kapcsolata legyen egy 17évesnek az ilyen nökkel?

Figyelt kérdés

A nö legyen házas vagy páratlan de gondolom mindenképp szexéhes akkor mennyi esélye lehet annak hogy valamilyen módon odaadja magát egy nálla ennyivel fiatalabb fiúnak?

Hangsúlyoznám ha tényleg tetszik a nönek a fiú. Csak mert halottam már hogy néha gerjednek az idösek a fiatalabb friss fiúkra. Azt szeretném kideriteni hogy ez mennyiben igaz? Elöre is köszönöm a válaszokat.Csak mert sokszor látom hogy megnéznek az idösebb szép nök is.

2009. márc. 16. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kívánsz valaki, nem a kor fog számítani, bár nem minden eseten valaki meggondolj mit tesz! De nem lehetetlen! Valaki direkt a fiatal fiúkra vadászik...
2009. márc. 16. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

lehet esélye,én is jobban szeretem a fiatalabbakat,a barátom 20 én 23!

Van a fiatalabb fiukban valami ami az idösebb korosztályban nincs meg,legalábbis számomra:-)

2009. márc. 16. 20:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintme vannak ilyenek. ennek tobb oka lehet.

pl a no kalandot keres. vagy be akarja bizonyitani maganak h meg mindig gyonyoru es meg tud szerezni barmilyen pasit. vagy a fiunak is imponal h 1 tapasztalt novel lehet es ebbol sokat is tanulhat. es szexualis teren a fiuk 18-22 evesen, a ok viszont 30 folott vannak a csucson (atlag)

2009. márc. 16. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

bár én nem vagyok "idősebb szép nő", legalábbis idős 100% nem :) és csak egyetemidő alatt vagyok pesten :) 20 éves vagyok és a barátom 17... nem mondanám friss húsnak... egyszerűen érettebb az átlagnál.

ami a kérdésedet illeti, biztos vannak ilyen nők, de ha ők családanyák és házasok, szerintem próbálják elnyomni magukban.

az ilyesmi nem egészen szerencsés. egy 17 éves fiúnak valószínűleg fogalma sincs mi kell mind lelkileg mind testileg egy 40 éves nőnek. a másik pedig h általában plusz minusz 5-10 évnyi kül. van a párok közt (jó vannak extrém esetek) és egy idősebb nő reálisan fel tudja mérni, hogy egy fiatal srác számára 100x vonzóbb egy vele egykorú lány sima, szexi teste, mint egy 40 évesé, ami ha tökéletes is, mégse fiatal.

2009. márc. 16. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Én sajna akkor nem egy igényes nő vagyok, mert nem Bp környékén élek. De azért válaszolok neked. Én személy szerint nem tudnék egy tizenéves fiúval összejönni, akármire is. Túl fiatal és gyerek. De vannak nők, akiknek pont ez jön be. 1-2 év nem számít, de azért 10 az sok. Még komolytalannak tartanám, de ki tudja. Mindenesetre nem ítélem el. Csak nem tartom ésszerűnek.

28/L

2009. márc. 16. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szióka

Én pont 40 voltam,mikor megismertem a szerelmemet,ő akkor volt 24.sok éve boldogok vagyunk,és minden téren jól kijövünk,igaz sokat engedek,és elviselek neki,én már nem akarom megváltoztatni,úgy szeretem ahogy van,és jó a szex is vele:)

2009. márc. 16. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én és a párom között több mint 8 év van,és mint nő én vagyok az idősebb.Én nem a korát néztem,hanem azt,hogy nagyon jól érzem magam vele.Futó kalandnak meg nem nevezhetném mert lassan 9 éve vagyunk együtt...vannak akik nem tudják elképzelni egy fiatal fiúval a kapcsolatot,én ugyanígy vagyok vele,hogy nálam idősebbekkel nem tudok mit kezdeni...Egy fiatal férfi is lehet megfontolt,bölcs,biztonságot is tud adni...nem beszélve arról,hogy mindig szépnek érzed magad mellette.:)
2009. márc. 16. 20:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Hihi. :) Ez teljes mértékben igaz... Én 20 éves vagyok, az előző barátom 17 éves volt... Mióta szakítottunk (7 hónap után), volt egy kis "kalandom" a 16 éves osztálytársával... Szóval részemről igazat adok a dolognak.
2009. márc. 16. 20:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Várok még ujjabbakat is. Igazából csak engem is a kalnad miatt érdekelne akkor pontositok.20-35 éves nök érdekelnek. karban tartott helyes és szép nök. Nem akartalak semmiképp megbántani NEM budapesti nö. Köszönöm hogy nem sértödtél meg.
2009. márc. 16. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Kaland az könnyen meg lehet,kapcsolat már nem igazán.De egy szex erejéig szerintem sokan vannak az idősebb korosztályból,akik a fiatalokat részesitik előnyben:-)
2009. márc. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!