Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiatalok főleg a 18 év alattiakra gondolok elsősorban, itt vadidegenektől kérnek segítséget a szexuális/szerelmi problémáikra?
Az én véleményem az, hogy ebben lehet a dolog a kulcsa, hogy a szülők már nem is igazán szülők! Sokat dolgoznak, naívak és felelőtlenek, (ami miatt aztán inkább nem is mondják el a dolgokat, gondolva így jobb lesz, "amit nem tudnak, az nincs is) éshát igen.. az időhiány miatt, az emberi kapcsolatok is rengeteget romlottak. Mit tudunk ellene tenni?
Pont ezért kell küzdeni, hogy a te családod ne ilyen legyen! Én ezt tűztem ki a legnagyobb álmomnak, a saját családot, olyannak, amilyennek elképzeltem. És mindent meg is fogok tenni érte. Habár most vagyok 17.
Mellesleg, tényleg csak mellesleg: Itt sokkal könnyebb. SOk tizenéves (én is tudom)szégyenlős.. és gátlásos. Az anyámmal vannak dolgok, amiket én se tudnék soha emgbeszélni. Itt pedig, a lehető legjobb a helyzet, anonym mindenki. Ez nem feltétlenül baj szerintem, viszont nem csak ezekre a válaszokra kell adni, ha meg akarunk tudni valamit!
én is inkább mindig utánaolvastam a dolgoknak, minthogy a szüleimmel kelljen erről beszélnem..és nem azért, mert nem bízom bennük, vagy nem szeretem őket..egyszerűen csak fura lenne nekik is, hogy a saját gyerekük, akit még tegnap pelenkáztak, szextippeket kér tőlük.
engem, mint gyereket pedig nagyon zavart mindig, ha a szüleim tisztában voltak az érésem szakaszaival..ez valahogy csak rám tartozik.
A szüleimmel nem lehet ilyenről beszélni, és a gondolkodásmódjuk is más... Rendes felvilágosítást sem kaptam soha, csak mindennek utána jártam több soron, főleg az internetet használva... Itthon minden szexualitással kapcsolatos téma hatalmas nagy TABU... Kb ezért fordulok másokhoz, bár még nem nagyon kérdeztem itt az oldalon, inkább mindenfelé utána nézek, és csak legvégső esetben kérdezgetek...
Egy 17 éves srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!