Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Milyen érzés amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen érzés amikor áll a farkatok, de még nem csináltok vele semmit? Már az jó érzés?

Figyelt kérdés
egy lány
2011. máj. 28. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Kellemes feszülő érzés, amit jó volna oldani. Nagyon elvonja mindenről a figyelmet. De te is szoktál felizgulni, nedvesedni. Hasonlíthat.
2011. máj. 28. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Elvonja mindenről a figyelmet? Ezt hogy érted?? Lány vagyok.
2011. máj. 28. 18:12
 3/8 anonim ***** válasza:
nyilvános helyen inkább kellemetlen, de amikor egyedül vagyok, és felizgulok, akkor jó érzés h kiverhetem :D
2011. máj. 28. 18:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
úgy hogy nagyon nehezen tudsz másra koncentrálni...kezelést igényel a szitu
2011. máj. 28. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Az maga még semmilyen érzés!
2011. máj. 28. 18:42
 6/8 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Hát rám néha órán is jön a kényszer hála az osztályban lévő lányoknak akik szíveskednek feszülős nadrágba járni húh és akkor áll egész órán na az rohadt kellemetlen. Főleg ha pl ki kell menni táblához azt se tudom hogy rakjam a kezem hogy ne legyen feltűnő xD. 14/f
2011. máj. 28. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
XD
2011. jún. 10. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Köszönöm az értékes hozzászólást! :D

2011. jún. 10. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!