Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek meg egy csajt, ha valóban csak meg akarom dugni, s nem is akarom, hogy máshogy gondolja? Tehát, eszemben sincs átverni, kihasználni, csak éppen szeretném vele jólérezni magam egyszer. Vagy többször. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Mindkettőnknek van amúgy kapcsolata, így ha volna egykis affair köztünk, akkor egyenlő felek volnánk.

Én 32 vagyok, ő 20, komoly kapcsolatban ezért akkor sem nagyon gondolkodnék, ha nem volna egyikünk sem kapcsolatban.

Ja, és nem derülhet ki...:)

2011. máj. 28. 17:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
persze, aki csinálja ugyanezt s nem csak gondol rá, az nem szemét disznó, hanem ő a menő pasi.... igaz????
2011. jún. 1. 16:34
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, neked az a súlyos problémád, hogy másokhoz viszonyítasz. Figyi, ha általános dolog lenne az h egy ember kb. 5-6 embert megöl, akkor te is megölnél 2-t, hogy "kiélhesd magad"? Mi a fenét irigyelsz azokon, akik megcsalják a párjukat? Tutira mondom, hogy az ilyeneknek pokol az életük. Úgyhogy ha jót akarsz öreg, azonnal lemondasz erről a sületlenségről; főleg azért is mert belerángatnál egy ártatlan 20 éves nőt.

22/F

2011. jún. 1. 16:40
 23/29 anonim ***** válasza:
Lehet, ha inkább csinálnád, azt fele annyira ítélnék el... Félre ne merd érteni!!!!!!!!!! Csak be akartam szólni, mint már annyian ezen az oldalon, már úgyis annyira félresiklott ez a kérdés... Nem tudsz fogalmazni kedves kérdező, így "csak" ilyen válaszokat kapsz. Lehet, az a 20 éves lány sem reagálna másképp, főként, ha ilyen szöveggel állnál elé!
2011. jún. 1. 17:08
 24/29 anonim ***** válasza:
kapd be a faszod
2011. jún. 1. 17:31
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

én szívesen belemennénk munkahelyi kalandba,de csak akkor, ha nincs párom, az nem érdekelne, hogy neked van vagy nincs.

20/L

Amúgy megértelek,hogy ez az egész izgat.

2011. jún. 1. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Szavak nélkül nem fog menni. Egyetlen lány sem tudja kitalálni a gondolataid, így kénytelen leszel vele beszélni, ha bármit is akarsz tőle. Ne hamukázz, még az is lehet, hogy megért téged. Sztem nem kell, hogy komoly legyél, add elő úgy, mintha csak meg akarnád nevettetni. Ha nem akarja, csak nevet egyet és otthagy, ha meg akarja, akkor azért fog mosolyogni. Azért egy kicsit meredek, hogy csak úgy meg akarod dönteni a csajt, mindenféle "bemelegítés" nélkül, jól végiggondoltad ezt hallod-e? Te tudod...
2011. jún. 1. 19:39
 27/29 anonim válasza:
pedofil.
2011. jún. 1. 20:06
 28/29 A kérdező kommentje:
nem pedofil, a 20 éves nem gyerek, a 32 meg még em nyugdíjas. Mindkettő aktív, életerős, szaporodásra képes fiatal.
2011. jún. 2. 09:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem, nem hinném, hogy pedofil, sokkal inkább alfahím. Amúgy, nincs ebből semmi, kedves kérdező, nem vagy ezzel egyedül, csak te leírtad, mit szeretnél. Kicsit több érzelem és jó lesz az!!! Vagy még túl jól érezné magát a kiscsaj?
2011. jún. 2. 14:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!