Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek meg egy csajt, ha valóban csak meg akarom dugni, s nem is akarom, hogy máshogy gondolja? Tehát, eszemben sincs átverni, kihasználni, csak éppen szeretném vele jólérezni magam egyszer. Vagy többször. Hogyan csináljam?
Mindkettőnknek van amúgy kapcsolata, így ha volna egykis affair köztünk, akkor egyenlő felek volnánk.
Én 32 vagyok, ő 20, komoly kapcsolatban ezért akkor sem nagyon gondolkodnék, ha nem volna egyikünk sem kapcsolatban.
Ja, és nem derülhet ki...:)
Nem az a kérdés, hogy 32 évesen miért nem tudod megoldani egyedül a kérdést, hanem hogy miért van szükség megcsalásra? Minek vagy a pároddal, ha ennyire semmibe veszed?
23/L
válaszokat szeretnék, nem véleményeket a helyzetről.
Azért van szükségem a megcsalásra, amiért bárki másnak. A megcsalás mármajdhogynem természetes dolog a mai világban, miért éppen én ne éljem magam ki továbbra is.
Akik rendszeresen félrelépnek, lehet boldogabbak. Nem nyomják el a természetes vágyaikat.
a megcsalásnál gusztustalanabb dolog ninc....
háborúzás, emberölés, rablás, dohányzás, drogozás, férfi férvival szex stb ezek mind gusztustalanabbak.
Nem?
Élve égetném meg akit ennyire nem érdekel a barátnője érzései és még más kapcsolatát is képes lenne elb@szni... Természetes dolog manapság? Összes ilyen szemétre való hulladéknak sem lenne jó még baja lenne a szemétégetőnek...
20/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!