Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek meg egy csajt, ha valóban csak meg akarom dugni, s nem is akarom, hogy máshogy gondolja? Tehát, eszemben sincs átverni, kihasználni, csak éppen szeretném vele jólérezni magam egyszer. Vagy többször. Hogyan csináljam?
Mindkettőnknek van amúgy kapcsolata, így ha volna egykis affair köztünk, akkor egyenlő felek volnánk.
Én 32 vagyok, ő 20, komoly kapcsolatban ezért akkor sem nagyon gondolkodnék, ha nem volna egyikünk sem kapcsolatban.
Ja, és nem derülhet ki...:)
Ga Te 32 évesen mások tanácsára és véleményére szorulsz, akkor legjobb, ha feladod.
Használati utasítás nincs a szerelemhez, annak spontán, érzelmekre támaszkodva kell eredményesnek lennie.
ki beszélt itt szerelemről?
munkatársak vagyunk, de a beosztásunkból adódóan ált csak éppenhogy látjuk egymást, mert ő fél órával azután kezd, hogy én végzek... szóval én jövök ki, ő meg megy be, de azért néha már eleresztettem egykét pofát neki, amiből levághatja, hogy bejön...
Háááát, öreg.
Te egy nagy k*csög vagy. (már bocs, de ez a véleményem)
aki persze ugyanezt csinálja, csak nem árulja el előre, hogy nem akar komoly kapcsot, az nem nagy köcsög mi...
én legalább tisztáznám az elején, hogy mi a téma... TISZTESSÉGESEN.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!