Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan közelítsek meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek meg egy csajt, ha valóban csak meg akarom dugni, s nem is akarom, hogy máshogy gondolja? Tehát, eszemben sincs átverni, kihasználni, csak éppen szeretném vele jólérezni magam egyszer. Vagy többször. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Mindkettőnknek van amúgy kapcsolata, így ha volna egykis affair köztünk, akkor egyenlő felek volnánk.

Én 32 vagyok, ő 20, komoly kapcsolatban ezért akkor sem nagyon gondolkodnék, ha nem volna egyikünk sem kapcsolatban.

Ja, és nem derülhet ki...:)

2011. máj. 28. 17:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Milyen viszonyban vagytok? Vonzódik hozzád, vagy valami?
2011. máj. 28. 17:15
 2/29 anonim ***** válasza:
96%
Ezt csak úgy teheted, ha megbeszéled vele. De mindenképpen közöld, hogy a szándékaid komolyak és tisztességtelenek.
2011. máj. 28. 17:18
 3/29 anonim válasza:
94%

Ga Te 32 évesen mások tanácsára és véleményére szorulsz, akkor legjobb, ha feladod.

Használati utasítás nincs a szerelemhez, annak spontán, érzelmekre támaszkodva kell eredményesnek lennie.

2011. máj. 28. 17:21
 4/29 A kérdező kommentje:

ki beszélt itt szerelemről?

munkatársak vagyunk, de a beosztásunkból adódóan ált csak éppenhogy látjuk egymást, mert ő fél órával azután kezd, hogy én végzek... szóval én jövök ki, ő meg megy be, de azért néha már eleresztettem egykét pofát neki, amiből levághatja, hogy bejön...

2011. máj. 28. 17:24
 5/29 anonim ***** válasza:
95%
Ha hozzám odajönne egy random 32 éves munkatársam, hogy ugyan dugjunk már, hát én elküldeném a halál fas*ára...
2011. máj. 28. 17:30
 6/29 A kérdező kommentje:
ha a szándékaim tisztességtelenek lennének, nem akarnám előre tisztázni, hogy mi is a célom....
2011. máj. 28. 17:35
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
De honnan veszed, hogy belemenne?
2011. máj. 28. 17:36
 8/29 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy belemenne-e. meg kell próbálnom, épp ez a baj. a 20 éves csajok nem biztos, hogy szerelemből vannak kapcsolatban bárkivel, nem az szokás mostanában. lehet, hogy simán érdekelné egy-egy idősebb pasi.
2011. máj. 28. 17:42
 9/29 anonim ***** válasza:
94%

Háááát, öreg.

Te egy nagy k*csög vagy. (már bocs, de ez a véleményem)

2011. máj. 28. 17:44
 10/29 A kérdező kommentje:

aki persze ugyanezt csinálja, csak nem árulja el előre, hogy nem akar komoly kapcsot, az nem nagy köcsög mi...

én legalább tisztáznám az elején, hogy mi a téma... TISZTESSÉGESEN.

2011. máj. 28. 17:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!