Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:49
31/37 anonim válasza:
cigány? szerintem ugyan olyan ember mint egy "magyar" fehér bőrű , aki meg cigányozik és ez szerint ítél menjen a k*rva anyába ! nyomorodjon meg a rasszista nemzet, a cigány is ember, érez lélegzik és SZEXEL is ! akinek nem tetszik a kommentem kinyalhatja és leszophatja az összes cigányt!
32/37 anonim válasza:
tegnapelőtt 20:28
És nekem meg egy cigány csajnak cigány utóda lenne? Gondolkozzál már egy kicsit!
Amennyi vonó lenne a gyerekünkben, annyi anyádékban is van, csak te legfeljebb nem tudsz róla! :D
33/37 anonim válasza:
"No meg, az ember bőre az fehér....." Mi ez ha nem rasszizmus?? Azért elég undorító,hogy tényleg vannak akik így gondolkoznak és tényleg el is hiszik ,hogy ez normális..
34/37 okéokésokés válasza:
Hmm akkor inkább egy vándormoszat!
35/37 okéokésokés válasza:
Hát nem is tudom tényleg nincsen alapja annak hogy utálom, gyűlölöm őket:)Egy fertő ez az ország.Az olyan liberalista mocskoktól mint ti, került oda az ország ahol most van!
36/37 A kérdező kommentje:
Olyan lénnyel nem feküdnék le, amit nem tartok embernek.
2011. júl. 21. 14:55
37/37 anonim válasza:
Én a cigányok nagy részére mint állatokra gondolok.
Az animalsex pedig nem az én műfajom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!