Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:49
21/37 anonim válasza:
énse.. akármennyire ápolt.. egyszerűen NEM 18/L
23/37 okéokésokés válasza:
Akkor tulajdonképpen már egy majommal is lefeküdhetnék nem?Elvégre nincs nagy különbség....No meg, az ember bőre az fehér.....
24/37 A kérdező kommentje:
Rendben. Változtassunk egy kicsit a kérdésen:
Lefeküdnél-e halmozottan hátrányos helyzetű roma kisebbségivel?
2011. máj. 28. 17:42
25/37 anonim válasza:
Nem feküdnék le egy "halmozottan hátrányos helyzetű roma kisebbségivel"
sőt, arabbal/négerrel/ázsiaival/maszájjal/stb. sem.
A fehér bőrű fiúkat szeretem.
26/37 anonim válasza:
Nem feküdnék le 1 "halmozottan hátrányos helyzetű roma kisebbségivel"
Valószínű,hogy más színes bőrűvel sem.
A fehér bőrűek az eseteim.
19/L
27/37 mysterious dsf válasza:
Én már megtettem :D Magyar fiú vagyok, és jobban szeretem a cigánylányokat a magyar lányoknál. Szóval k*rvára. Sokkal tüzesebbek, izgalmasabbak, sokkal jobban lázba hoznak. Egy fehér nő olyan semmilyen, nincs temperamentuma. egy cigány lány ezzel szemben olyan, mint a tűz! Egyébként igen nagy részük teljesen ápolt. Ami pedig ebben a threadben eddig olvasható volt, az tiszta szégyen.
28/37 anonim válasza:
ma 17:42
Ha tiszta ápolt értelmes és jól néz ki bármikor!
29/37 anonim válasza:
ha nagy a f@sza akkor miért ne:)
30/37 anonim válasza:
2-vel ezelőtti fogyatékos:
Menjél akkor nyugodtan a cigányokhoz, szaporítsd őket! Úgy sincsenek még elegen!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!