Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek egy cigánnyal?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:49
12/37 anonim válasza:
14:01(20 éves lány)
Szép ha így gondolod,de nem tudod mit hagysz ki. ;) Egyébként meg házzaság utáni szex?NEm vállalnám be.. Ez fontos tényező és sajnos van,amikor két ember nem illik össze az ágyban.
Egyébként nem.Sajnos van bennem előítélet,hiába okos,értelmes,tanult stb..
14/37 anonim válasza:
mennyi itt a rasszista :D de szerintem én se.
16/37 anonim válasza:
Ez kb olyan kérdés mint hogy lefeküdnél e egy feketével/arabbal/indiaival. Ha szeretem akkor igen.
17/37 anonim válasza:
nemvalószínű mert a hófehér bőrű pasik jönnek be, de Béci engem is elvihetne egy menetre xD
19/L
18/37 anonim válasza:
nem vonzódok sem a cigányokhoz, sem a négerekhez, sem a kínaiakhoz, ...
nem vagyok fajgyűlölő, de nem jönne össze a dolog, max a jóbarátságig jutnánk el.
19/37 anonim válasza:
Szóval, aki nem fekszik le egy cigánnyal az rasszista? Komoly bajok vannak itt a fejekbe, kérem...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!