Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen a puncim, és nem szerete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a puncim, és nem szeretem, mit lehet vele csinálni, van rá plasztikai megoldás? :S:S

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 19:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Te beteg vagy...szerintem az egyik legerotikusabb ha nagyok a nagyajkak...amikor bepucsítasz és a férfi azt látja, hogy a jó kis húsos ajkak domborodnak...hmmm hát engem ennél jobban semmi nem tud beindítani...az én páromé valahol a kettő között van, de én imádnám, ha vastagabb lenne neki....a babapuni az maradjon a gyerekeké....pfff csak egy vágás a láb között.....az igazi puni az szép husi!!!!!!!!!!

[link]

2011. máj. 31. 20:12
 32/46 anonim ***** válasza:

Sosem értettem az ilyen kérdéseket...én valahogy sosem agyaltam azon, hogy milyen a puncim, és valahogy párom sem hozta szóba.

nézd lehet csillámszentpucid is ha az ágyban olyan vagy mint egy fababa, akkor semmit sem ér. Amíg egészséges nemi szerved van, nem mindegy?

2011. máj. 31. 20:26
 33/46 anonim ***** válasza:
Régebben láttam, hogy van egy betét féleség, ami segít ezt, a tevepatának mondott látványt eltüntetni. Lényegesen olcsóbb, és esztétikusabb megoldás, mint a műtét. A háloszóbába pedig tökéletes, sőt, a párodnak akár még vonzó is lehet. Minden esetre Tevepata címmel keress rá.
2011. máj. 31. 21:04
 34/46 anonim ***** válasza:
Nekem is kb ilyen, és azt kell, hogy mondjam, hogy sosem volt rá panasz!!Sőt!!!Elmondom, hogy az IGAZI férfiak erre buknak! ;)
2011. máj. 31. 21:07
 35/46 anonim ***** válasza:

rástresszeled magad.

Ha most a babapuncit mondogatjak a celebek akkor te olyat akarsz.

Ha holnap kitalaljak h mindenkinek farka legyen, akkor meg olyat?

Ne akarj tomeg ember lenni, foleg nem ilyen dologgal.

Nehogy e miatt menj el plasztikai sebeszhez...!!!!

2011. máj. 31. 21:07
 36/46 anonim ***** válasza:

bakker a nők 85%-a ha feszülős gatyót vesz fel akkor bizony előfordul, hogy közécsusszan a gatya....a babapunci pedig nem csak egy luk.

Egy egészséges női nemiszerv így néz ki, hogy vannak kisajkak, meg nagyajkak, amiknek pontosan így kell kinéznie, és a védelem a funkciója.

Amúgy meg azt a puncit lehet jól nyalni ami húsos :)

Eddig az összes fiú haverom azt mondta neki ezek a sajtburger puncik tetszenek a legjobban.

2011. máj. 31. 21:13
 37/46 anonim ***** válasza:
Az utolsó és a 2-vel előttivel maximálisan egyetértek! Éljen a husi puni :) 33/F
2011. máj. 31. 21:22
 38/46 anonim válasza:
hát szerintem az ilyen az igen is szép. 24/férfi
2011. máj. 31. 21:59
 39/46 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményeket! Igyekszem nem stresszelni magam rajta. Ha meg mégis úgy alakul, lehet elmegyek egy plasztikai sebészhez, ő mit mond..
2011. jún. 2. 18:21
 40/46 anonim ***** válasza:

Ne menj plasztikai sebészhez...láttam műsort a tv-ben!!Egyáltalán nem fájdalom mentes, és ha később meg bánnád már b.aszhatod!!!Miért kell a divat után menni mindig??Ne legyél idióta

Arról nem is beszélve, hogy veszít a szex is az élvezeti értékéből, a férfinak is és neked is!!!

2011. jún. 2. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!