Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a puncim, és nem szeretem, mit lehet vele csinálni, van rá plasztikai megoldás? :S:S
ma 19:46
Rednben, de azon még talán lehet változtatni, mozgás, étkezés. Tudom, nem vmi könnyű leadni, bár nekem evvel nincs gondom, ellenben a puncimmal, amit nem tudok lefogyasztani. tiszta frusztráló, mert manapság nagyon nyomatják ezt a babapuncit témát, ahol sehol semmi, és már belebeszélik az emberbe, h ha nem olyan, nem is jó. És ezt csak műtéttel lehet elérni, vagy legalább is megközelíteni.
Amúgy köszi azoknak, akik írtak!
ha zavar ne hordj ilyen ruhákat, mondjuk ki az aki ilyen ruhát visel az utcán..a fürdőrucihoz meg nem értek, de biztos van amiben van vmi bélés v mit tom én:D nézz körül a boltokban
egyébként nekem is tetszik:D
"manapság nagyon nyomatják ezt a babapuncit témát, ahol sehol semmi, és már belebeszélik az emberbe, h ha nem olyan, nem is jó."
Kik? Hol?
Komolyan nem értem honnan veszed ezeket a baromságokat meg egyáltalán miért érdekel.
Szerintem pl sokkal jobb a husosabb punci, jobb vele játszani, nyalni, meg úgy az egész jobban is néz ki.
szóval tényleg az agyaddal van baj :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!