Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen a puncim, és nem szerete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen a puncim, és nem szeretem, mit lehet vele csinálni, van rá plasztikai megoldás? :S:S

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 19:23
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Talán nem 12 éves, puncit még sose látott gyíkokra kéne hallgatni, akkor tán nem lennének hülye kérdéseid.
2011. máj. 27. 22:00
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a szoros nadrag teszi? meg a bugyi?
2011. máj. 27. 22:44
 23/46 anonim ***** válasza:

Nekem meg nem tetszik a peniszem merete... most akkor nekem is meg kene mutetnem?! Raadasul annak meg valoban van is funkcionalitasa a szexben, szemben a punci kinezetevel... szoval ha valamit muteni kene, akkor az inkabb a kis meretu penisz, mint a punci...

Gondolkodj el kicsit es ra fogsz jonni, hogy nonszensz, amit mondasz!

2011. máj. 27. 22:53
 24/46 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, józanító hatásúak, de mégsem érzem a teljes megnyugvást.:)

És igen nadrág függő is, de ugyanúgy szeretnék hordani feszesebb, vagy passzosabb nadrágot, attól, h "húsisabb" vagyok ott, mint más. És ez a rossz..:S

2011. máj. 27. 23:07
 25/46 ***verus*** ***** válasza:
100%
ne hordj tüdő gatyát amiben teve talpak lesznek a puncid helyén
2011. máj. 27. 23:56
 26/46 A kérdező kommentje:

Jó, akkor átmegyek rapperbe, és csak lógos nadrágot hordok..

Azért sztem mindenki, vagy a lányok nagy része szeret csinosan öltözködni..

2011. máj. 28. 10:20
 27/46 fibbrizzo ***** válasza:
szerintem vonzo nekem tetszik ne müttesd meg bánni fogod .
2011. máj. 31. 19:41
 28/46 anonim ***** válasza:

Ha zavar, akkor tegyél valami bélést a bugyidba. tapasztald ki, mi az, ami kényelmetlen, mi nem, mi látszik, mi nem. mondjuk betét, vagy szivacs...ilyesmi.

én tudom milyen, ha flusztrált az ember, hiába mondják, hogy jó, akkor is te úgy érzed, hogy mindenki azt nézi.

próbáld meg ezt a béléses dolgot, ami tartja kicsit, és nem lóg le ennyire, akkor szerintem "jobban" fog kinézni.

2011. máj. 31. 19:47
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
ezt szokták tevepatának hívni nem? (camel toe) am szabó vagyok, ha gondolod átszabhatom ;) xD de omg nincs azzal semmi baj...
2011. máj. 31. 19:48
 30/46 anonim ***** válasza:

Szerintem tök marhaságokon töröd a fejed,ha majd oda kerülsz

egy pasival szerinted fogja érdekelni? Örülni fog annak hogy

csináljátok nem hogy elkezdeni nézegetni.

2011. máj. 31. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!