Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen a puncim, és nem szeretem, mit lehet vele csinálni, van rá plasztikai megoldás? :S:S
Nekem meg nem tetszik a peniszem merete... most akkor nekem is meg kene mutetnem?! Raadasul annak meg valoban van is funkcionalitasa a szexben, szemben a punci kinezetevel... szoval ha valamit muteni kene, akkor az inkabb a kis meretu penisz, mint a punci...
Gondolkodj el kicsit es ra fogsz jonni, hogy nonszensz, amit mondasz!
Köszi a válaszokat, józanító hatásúak, de mégsem érzem a teljes megnyugvást.:)
És igen nadrág függő is, de ugyanúgy szeretnék hordani feszesebb, vagy passzosabb nadrágot, attól, h "húsisabb" vagyok ott, mint más. És ez a rossz..:S
Jó, akkor átmegyek rapperbe, és csak lógos nadrágot hordok..
Azért sztem mindenki, vagy a lányok nagy része szeret csinosan öltözködni..
Ha zavar, akkor tegyél valami bélést a bugyidba. tapasztald ki, mi az, ami kényelmetlen, mi nem, mi látszik, mi nem. mondjuk betét, vagy szivacs...ilyesmi.
én tudom milyen, ha flusztrált az ember, hiába mondják, hogy jó, akkor is te úgy érzed, hogy mindenki azt nézi.
próbáld meg ezt a béléses dolgot, ami tartja kicsit, és nem lóg le ennyire, akkor szerintem "jobban" fog kinézni.
Szerintem tök marhaságokon töröd a fejed,ha majd oda kerülsz
egy pasival szerinted fogja érdekelni? Örülni fog annak hogy
csináljátok nem hogy elkezdeni nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!