Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelt kérdés
A párom szakítani akar. Az történt, hogy szexeltünk végre. Nagyon jó volt. Tegnap este. Megtörtént éjjel is. Hajnalban aludt,én kanos voltam, izgattam,nem nedvesedett, de azért betettem neki, erre felébredt, kérte ne, de hát én annyira felvoltam izgulva nem vettem ki. Azt mondja nagyon fájt neki és szakított, ilyen kis hülyeség miatt. Mit tegyek?
2011. máj. 27. 10:54
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Haver, nem fogod fel? Ennyire nincs eszed? Hányan írjuk még le neked, hogy egy vadbarom vagy?! Ennyire nem tudod felfogni mit tettél??!
2011. máj. 29. 13:33
 42/43 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz segítőkész választ kapni, mert egy ilyen ember nem érdemel egy cseppnyi segítséget sem!
2011. máj. 30. 08:38
 43/43 anonim ***** válasza:

Miért vársz segítőkészséget tőlünk?

Te kérdeztél, mi válaszoltunk. Vagy azt remélted, hogy vállon veregetünk, hogy "Jajj, de egy f.asza gyerek vagy?"

2011. máj. 30. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!