Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelt kérdés
A párom szakítani akar. Az történt, hogy szexeltünk végre. Nagyon jó volt. Tegnap este. Megtörtént éjjel is. Hajnalban aludt,én kanos voltam, izgattam,nem nedvesedett, de azért betettem neki, erre felébredt, kérte ne, de hát én annyira felvoltam izgulva nem vettem ki. Azt mondja nagyon fájt neki és szakított, ilyen kis hülyeség miatt. Mit tegyek?
2011. máj. 27. 10:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Grat, nemi erőszakot követtél el, a csaj helyében feljelentettelek volna, megtanulnád egy életre, hogy a szexhez két fél beleegyezése kell, nemcsak a tied.
2011. máj. 27. 16:40
 32/43 A kérdező kommentje:

Milyen erőszak?

A bnőm volt!!! Előtte este/éjjel még élvezte.

2011. máj. 27. 18:32
 33/43 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy egy idegent, a barátnődet vagy akár a feleségedet dugod meg AKARATA ELLENÉRE, mindhárom erőszak.
2011. máj. 27. 18:38
 34/43 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, te f@szgyerek, hogy a barátnőd volt-e. Nem akarta a közösülést, te közösültél vele, így erőszakot követtél el.

Példa: Én anyádtól tegnap kaptam kétezer forintot, ma kilopok a táskájából megint kétezer forintot, tehát ez nem lopás a te gondolkodásod szerint.

2011. máj. 27. 18:48
 35/43 anonim ***** válasza:

Csak hogy a törvényből idézzek neked kedves Kérdező:

"vagy más védekezésre, illetőleg akaratnyilvánításra képtelen állapotát közösülésre használja fel" Az alvás állapota akaratnyilvánításra képtelen állapot, arról ne is beszéljünk, hogy utána meg a nem ellenére folytattad.

2011. máj. 27. 19:11
 36/43 anonim ***** válasza:
83%
Te tényleg nem fogod fel, hogy mit csináltál?! Ezt képtelen vagyok elhinni.. Ez igenis erőszak volt, hiszen ő NEM akarta! Fogd már fel, te nagyon hülye! Nagyon erős fizikai fájdalmat okoztál neki, valószínűleg sérülése is van, hiszem nem volt nedv, ami síkosítja! Nem viccből nedvesedünk, hogy legyen mivel maszatolni, annak funkciója van. Arról nem is beszélve, hogy ez lelki sérüléssel is jár, ami kihathat az egész életére, és ha kicsit érzékenyebb (erre melyik nő nem?), akkor tönkretetted a szexuális életét is... Gondolkodj el egy kicsit magadon, bár úgy látom nem nagyon van mivel.
2011. máj. 27. 20:05
 37/43 anonim ***** válasza:
82%

Te egy hihetetlenül idióta, mutogatni való vadbarom vagy, de komolyan.

Előttem leírták már páran, de hátha felfogod, ha többször is látod.

Igenis erőszak volt, mert szerencsétlen lány nem akarta. Lehet, hogy előtte élvezte, de akkor nem. Arról nem beszélve te utolsó paraszt, hogy kérte, hogy hagyd abba, de te csak azért is végigcsináltad, mert nem bírtál a véreddel.

Bakker tiszta szívből remélem, hogy feljelent.

Remélem egyszer téged is jól megdugnak akaratod ellenére. Úgy kiadósan, hogy utána ne tudj lábra állni.

2011. máj. 27. 21:04
 38/43 anonim ***** válasza:
Bukott ügy.. Te se a fejedbe hordod az eszed.
2011. máj. 29. 10:44
 39/43 A kérdező kommentje:
Menjetek ti a fenébe. Egy segítőkész választ se kaptam...
2011. máj. 29. 12:25
 40/43 anonim ***** válasza:
Na figyelj. A kérdésed az hogy hibás vagy-e hogy szakított. A válaszom pedig hogy igen, hibás vagy. Egy nő nem szereti ha akarata ellenére kell neki lefeküdnie akár a barátjával vagy idegennel vagy akárkivel. Főleg ha még fájt is neki. Gondolj csak abba bele ha téged úgy keltett volna fel hogy kényeztet a szájával, de közbe harap. Neked is fájt volt. Nem volt rá felkészülve. És az összes előttem szólóval egyetértek egy bizonyos szintig. Minősülhet akár testi erőszaknak is. És mint a leírásodban írtad.. ilyen kis hülyeség miatt szakított. Ez egy cseppet sem kis hülyeség. Olyan dolgot tettél, amit ő nem akart, de te ezzel nem foglalkoztál csak azzal hogy neked jó.
2011. máj. 29. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!