Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok, amiért szakított?

Figyelt kérdés
A párom szakítani akar. Az történt, hogy szexeltünk végre. Nagyon jó volt. Tegnap este. Megtörtént éjjel is. Hajnalban aludt,én kanos voltam, izgattam,nem nedvesedett, de azért betettem neki, erre felébredt, kérte ne, de hát én annyira felvoltam izgulva nem vettem ki. Azt mondja nagyon fájt neki és szakított, ilyen kis hülyeség miatt. Mit tegyek?
2011. máj. 27. 10:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk amikor azt mondta hogy ne akkor abba kellett volna hagynod...sőt el sem kellett volna kezdened úgy hogy nem volt nedves!!

Egy önző gyökér vagy aki csak a saját érdekeit nézte!!

Gratulálok. Majd keresel mást!

2011. máj. 27. 10:58
 2/43 anonim ***** válasza:
84%
Te tulajdonképpen megerőszakoltad.Ő ezt így éli meg. Ez nagy bűn. Próbáld meg helyrehozni. Ha szeret, megbocsájt. De ilyet máskor ne csinálj.
2011. máj. 27. 10:58
 3/43 anonim ***** válasza:
96%
Hogy tessék? Nem tudom elhinni, hogy létezik ekkora paraszt ember, mint te:/
2011. máj. 27. 10:59
 4/43 anonim ***** válasza:
77%

Te mekkora egy fa... vagy!

Köttesd el magad vagy fel!

2011. máj. 27. 11:00
 5/43 anonim ***** válasza:
3%
te is, a barátnőd is, meg a 2. válaszoló is hülye!
2011. máj. 27. 11:01
 6/43 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ezek szerint csak neked van eszed?
2011. máj. 27. 11:02
 7/43 szamóca.. ***** válasza:
100%

hát lehet tőlem olyan sallert kaptál volna hogy az orrod vére ered el a sperma helyett.

gondolkozz már. szex akkor van, ha mindkét fél akarja, értemm??

2011. máj. 27. 11:03
 8/43 A kérdező kommentje:
De nem akar szóba állni velem. A telefont se veszi fel, kinyomja. Hogyan szerezzem vissza?
2011. máj. 27. 11:07
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Meg is érdemled.
2011. máj. 27. 11:10
 10/43 anonim ***** válasza:
88%

Ezek után még mi a fr@ncon csodálkozol ?!

Szerinted csak úgy megy a dolog hogy ha "kanos" vagy csak úgy beteszed neki és kész??

Csak a saját érdekeidet nézted, hogy kielégülj. Nem foglalkoztál vele,hogy neki fájt.

Ha tényleg szeretted volna akkor nem csinálsz ilyet!

Most majd kereshetsz más barátnőt. Ajánlanám a Marok Marcsát! Neki nem fog fájni :D

2011. máj. 27. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!