Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért gondolják így a fiuk/ férfiak?
Amikor 17éves voltam nem feküdtem le egyből a barátommal hanem váratam egy 4 hónapig mert nekem az első volt amikor kidobtam akkor azért ribancozot le mert sokáig várattam 18évesen volt egy pasim 2hét után feküdtem le vele 2 hónapot jártunk és azt mondta amikor vége lett h ribanc pff és kérdem miért mert hamar lefeküdtem vele....cöh ha nemfekszek akkor meg azért h nem feküdtem le
srácok mennyit várjon kb egy lány? h ne ribancozzátok le?
köszönöm értelmes válaszokat írjatoklégyszives köszönöm szépen! 21L
Szerintem nem függ össze.
Én csak akkor ribancozom le, ha egy csaj ugyanabban a buliban 1-nél több sráccal létesít intim kapcsolatot :D
Az első barátod meg lehet, hogy azt hitte, már van más helyette, és azért ribancozott le. Nekem az első barátnőm több, mint fél évig váratott, mondván szűz, aztán kidobott. Közben meg mással kefélt.
Azóta, gondolom érthető módon, nekem minden csaj k.urva, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét. És meglepő (vagy sajnálatos?) módon a lányismerőseim, sőt még a barátnőm is igazat adnak nekem.
Az első srác egy barom a másiknak meg teljesen igaza volt.
Am ha a csaj szűz 6-7 hónap az úgy reális de minimum a 4 hónap ha meg nem akkor 1-2 hónap
Nem tudom te milyen fiúkkal találkoztál de eddig engem egy se ribancozott le. o.o
Szerintem inkább ahhoz nincs tehetséged, hogy kiválaszd a megfelelő srácot. Sajnálom.
21/L
1. Azok ribancozzák le a lányokat akik nem tisztelik a női nemet!
2. Szerintem f@szság naptár alapján elvárni másoktól, hogy a hülye közfelfogásnak eleget téve várassanak valakit vagy sem!
3. Jobban meg kéne válogatnod a partnereidet, mert sekélyes f@szkalapokkal jöttél össze, akik cseppet sem tiszteltek téged, máskülönben nem vetettek volna meg titokban!!!
4. A nők megbélyegzése és szexuális lekorlátozása szerintem egy ritka primitív megnyilvánulása az emberi fajnak! Ez ellen neked is küzdened kell. Pl azzal, hogy lexarod a hülyék véleményét, és ha tudod magadról hogy semmivel nem lettél rosszabb ember azzal, hogy bárkivel is lefeküdtél, akkor kapják be az idióták! Mégis kik ők hogy elítéljenek?! Főleg amikor nem te feküdtél le egyedül, hanem ők is benne voltak a szexben 2 hét vag 4 hónap után! Mert gondolom hogy nem mentek ki a nappaliba tévézni, míg te bent "ribanckodtál"! :S Kretének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!