Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezt miért gondolják így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért gondolják így a fiuk/ férfiak?

Figyelt kérdés

Amikor 17éves voltam nem feküdtem le egyből a barátommal hanem váratam egy 4 hónapig mert nekem az első volt amikor kidobtam akkor azért ribancozot le mert sokáig várattam 18évesen volt egy pasim 2hét után feküdtem le vele 2 hónapot jártunk és azt mondta amikor vége lett h ribanc pff és kérdem miért mert hamar lefeküdtem vele....cöh ha nemfekszek akkor meg azért h nem feküdtem le

srácok mennyit várjon kb egy lány? h ne ribancozzátok le?

köszönöm értelmes válaszokat írjatoklégyszives köszönöm szépen! 21L

2011. máj. 26. 16:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem,hogy ezért ribancoztak le.Nem minden a sex,jó reggelt!
2011. máj. 26. 16:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt azért mondhatták, mert csorba esett a büszkeségükön azáltal, hogy szakítottatok. Hidd el, ezt csak azért mondták, mert "fájt" nekik, hogy már nem vagy a barátnőjük. :)
 3/18 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a volt barátaidtól
 4/18 tsz-tag ***** válasza:
fura...ha valaki 1 éjszakásba benne van én azt sem vetem meg és azt se ribancozom le...ha meg vársz akkor végképp nem lehetsz ribanc.Az ismerőseiddel vannak súlyos problémák nem veled.
2011. máj. 26. 16:38
 5/18 A kérdező kommentje:
tudom h nem minden csak nem értem
2011. máj. 26. 16:39
 6/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem ezzel van összefüggésben a ribancozás
2011. máj. 26. 16:40
 7/18 anonim ***** válasza:

Figyelj,szerintem az első ok nélkül rib***-ozott le.

Azért miért vagy az..... ,hogy vártál?Nem értem.

A második esetben pedig volt valami.Ott még tényleg volt valami kis jogosság:D

És szerintem várj,ne egyből az ágy vezéreljen.

2011. máj. 26. 16:41
 8/18 A kérdező kommentje:
oké persze de akkor is ha az a baj h szakitok akkor azt mondja de ne azt h ribanc meg rég volt már csak gondiolkoztam rajta de köszönöm a comenteket
2011. máj. 26. 16:42
 9/18 anonim ***** válasza:
bakker...DE,azt nem értem ,h. most szakitottál vele azért mert 4 hónapig se akart várni?De azt megértem .h 2 hét után leribancozott.Sztem ha összejösz valakivel aki már csinálta mással is akkor sztem 2 hónap az ideális
2011. máj. 26. 16:45
 10/18 anonim válasza:

Először is... egyik srác sem szerethetett téged igazán. Nem érdemeltek meg téged, ha csak az volt érdekes hogy mikor jutottatok el az ágyig. Egy párkapcsolat nem csak szexből áll.

Másodszor: ne hibáztasd magad, közös nincs egy ribanchoz. A probléma a srácokkal volt. Mert ezt így nem szerelemnek hívják. Anélkül meg nincs értelme egy kapcsolatnak.

2011. máj. 26. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!