Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért gondolják így a fiuk/ férfiak?
Amikor 17éves voltam nem feküdtem le egyből a barátommal hanem váratam egy 4 hónapig mert nekem az első volt amikor kidobtam akkor azért ribancozot le mert sokáig várattam 18évesen volt egy pasim 2hét után feküdtem le vele 2 hónapot jártunk és azt mondta amikor vége lett h ribanc pff és kérdem miért mert hamar lefeküdtem vele....cöh ha nemfekszek akkor meg azért h nem feküdtem le
srácok mennyit várjon kb egy lány? h ne ribancozzátok le?
köszönöm értelmes válaszokat írjatoklégyszives köszönöm szépen! 21L
Figyelj,szerintem az első ok nélkül rib***-ozott le.
Azért miért vagy az..... ,hogy vártál?Nem értem.
A második esetben pedig volt valami.Ott még tényleg volt valami kis jogosság:D
És szerintem várj,ne egyből az ágy vezéreljen.
Először is... egyik srác sem szerethetett téged igazán. Nem érdemeltek meg téged, ha csak az volt érdekes hogy mikor jutottatok el az ágyig. Egy párkapcsolat nem csak szexből áll.
Másodszor: ne hibáztasd magad, közös nincs egy ribanchoz. A probléma a srácokkal volt. Mert ezt így nem szerelemnek hívják. Anélkül meg nincs értelme egy kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!