Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolathoz, hogy álltok lányok? (Többi lent)
Volt egy barátom akivel majd egy év szemezés után ismerkedtem meg, egy ideig e-maileztünk meg SMS-eztünk aztán összejöttünk de akkor még nagyon nem ismertük egymást. Kb 2 hónapig voltunk együtt de nagyon keveset tudtunk találkozni meg beszélni szóval a szakításkor még mindig alig ismertük egymást.
Utána kialakult köztünk egy végülis csak-szex kapcsolat, bár olyan szempontból nem igaz hogy voltak néha közös programjaink, de a vége tényleg mindig szex volt :D Közben amúgy (8 hónapig csináltuk ezt kb) megismertük és megszerettük egymást de szerelmesek nem lettünk.
Azóta mind a ketten párkapcsolatban élünk (ő 4 én kb 3 hónapja) és boldogok vagyunk, de a baráti viszony megmaradt (és nyilván vonzódunk is egymáshoz de ez normális). Szoktunk beszélni, e-mailezünk, néha találkozunk és sokszor még a párkapcsolati problémáinkról is egymásnak számolunk be.
Szóval én bevállaltam már egyszer, mázlim volt. Szerintem újra bevállalnám. Ha szerelmes leszek, max az leszek, ha ő is akkor jó. Ha nem, akkor túlélem. Nem akarom félelemtől vezérelve élni az életem, amihez kedvem van azt teszem. Ha csak szexre vágyom vele (vagy pl. akkor annyi dolgom volt h normális kapcsolatra esélyem se volt :D) akkor az lesz.
Szóval kipróbáltam, lehet hogy fogom még... Ez a jövőn múlik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!