Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexkapcsolathoz, hogy álltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolathoz, hogy álltok lányok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Mit szóltok egy szexkapcsolatról kipróbálnátok esetleg? Komoly válaszokat várok ne foglalkozzatok más véleményével nektek is kijár a jó.
2011. máj. 26. 15:23
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szerelem kell hozzá. Egyébként(amilyen szégyellős vagyok) nem menne. 20/l
2011. máj. 30. 17:29
 52/60 A kérdező kommentje:
Mindeki más :D Köszönöm, hogy irtál:D
2011. máj. 30. 17:31
 53/60 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom akivel majd egy év szemezés után ismerkedtem meg, egy ideig e-maileztünk meg SMS-eztünk aztán összejöttünk de akkor még nagyon nem ismertük egymást. Kb 2 hónapig voltunk együtt de nagyon keveset tudtunk találkozni meg beszélni szóval a szakításkor még mindig alig ismertük egymást.

Utána kialakult köztünk egy végülis csak-szex kapcsolat, bár olyan szempontból nem igaz hogy voltak néha közös programjaink, de a vége tényleg mindig szex volt :D Közben amúgy (8 hónapig csináltuk ezt kb) megismertük és megszerettük egymást de szerelmesek nem lettünk.

Azóta mind a ketten párkapcsolatban élünk (ő 4 én kb 3 hónapja) és boldogok vagyunk, de a baráti viszony megmaradt (és nyilván vonzódunk is egymáshoz de ez normális). Szoktunk beszélni, e-mailezünk, néha találkozunk és sokszor még a párkapcsolati problémáinkról is egymásnak számolunk be.

Szóval én bevállaltam már egyszer, mázlim volt. Szerintem újra bevállalnám. Ha szerelmes leszek, max az leszek, ha ő is akkor jó. Ha nem, akkor túlélem. Nem akarom félelemtől vezérelve élni az életem, amihez kedvem van azt teszem. Ha csak szexre vágyom vele (vagy pl. akkor annyi dolgom volt h normális kapcsolatra esélyem se volt :D) akkor az lesz.

Szóval kipróbáltam, lehet hogy fogom még... Ez a jövőn múlik.

2011. máj. 30. 17:44
 54/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál mondtam, hogy meg lehet olddani fájdalom és érzelem mentesen is csak lenne kivel :D
2011. máj. 30. 18:34
 55/60 anonim ***** válasza:
Tőlem levelezhetünk, írj privit!
2011. máj. 30. 20:23
 56/60 anonim válasza:
én totál benne lennék.igaz még nem volt,de nagyon akarok.:)
2011. máj. 30. 20:36
 57/60 A kérdező kommentje:
ma 20:23 nem tudok privit irni mert nincs megadva az emailcímed :D
2011. máj. 30. 21:29
 58/60 anonim ***** válasza:
Hát pedig próbálj küldeni...megadtam az engedélyt!
2011. máj. 30. 22:01
 59/60 A kérdező kommentje:
Oksi köszi :D
2011. máj. 30. 22:50
 60/60 anonim ***** válasza:
Oké, várom a leveled! :)
2011. máj. 31. 14:30
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!