Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexkapcsolathoz, hogy álltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolathoz, hogy álltok lányok? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Mit szóltok egy szexkapcsolatról kipróbálnátok esetleg? Komoly válaszokat várok ne foglalkozzatok más véleményével nektek is kijár a jó.
2011. máj. 26. 15:23
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Én csak a Szerelmemmel tudom elképzelni a szeretkezést. Megcsókolni se bírnék olyan embert, akibe nem vagyok szerelmes, nemhogy szexelni. Ha épp nincs senkim, akkor se mennék bele ilyesmibe, mert nekem ezekhez érzelem kell.

20/L

2011. máj. 26. 15:27
 2/60 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszodat :D
2011. máj. 26. 15:30
 3/60 szamóca.. ***** válasza:
71%

én bírnám, nem azzal van a baj. szerintem a szex nem csak szerelmen belül lehet jó...

de nem biztos hogy belemennék. egyik fél a végén sérülni fog, és az nem jó. nehéz úgy kivitelezni az iylet hogy tényleg ne legyen szerelem - ha meg már van, akkor már kevés a pusztán szexen alapuló kapcsolat.

azt a kockázatot meg nem vállalhatom be hogy szerelmes leszek :D

2011. máj. 26. 15:33
 4/60 A kérdező kommentje:

Érdekes megközelítés köszi a a választ :D

Miért nem akarsz szerelembe esni ?? Hány éves vagy ?

2011. máj. 26. 15:35
 5/60 szamóca.. ***** válasza:
57%

20

nem tudom. egyelőre nincs kedvem ilyenekkel foglalkozni. majd ha elég érett lesz a buta fejem ahhoz hogy értelmes kapcsolatot kialakítsak, és el tudjam viselni a gondolatát hogy valakihez tartozom, és ez kötelezettségekkel jár:D

2011. máj. 26. 15:38
 6/60 A kérdező kommentje:
Szamóca De ha szex kapcsolatod sincs és szerelmes sem vagy akkor milyen a kapcsolatod a fériakkal ?:D
2011. máj. 26. 15:40
 7/60 szamóca.. ***** válasza:
57%

nem vagyok kapcsolatfüggő.

egyébként imádom a férfiakat, legtöbb haverom hímnemű:D

2011. máj. 26. 15:41
 8/60 szamóca.. ***** válasza:
73%

jó de tudod ez nem úgy működik hogy akkor én most nem is nézek pasira.

csak tudatosan nem keresem. egyébként egy szexkapcsolatban szerelembe esni sokkal rosszabb, sokkal evszélyesebb mint bármilyen másmilyen szituációban. hiszen abba úgy mentetek bele, hogy nem kell szerelem... tehát ha amúgy akarnék is szerelmet, akkor sem megfelelő erre a szexkapcsolat.

2011. máj. 26. 15:43
 9/60 A kérdező kommentje:
Á értem . Akkor állandóan szingli vagy és csak flörtölgetsz mi ?:D
2011. máj. 26. 15:43
 10/60 szamóca.. ***** válasza:
100%

nem vagyok állandóan szingli. volt kapcsolatom, még csak nem is 1-2 hetesek:D

csak nem keresem a kapcsolatokat. nagy ám a különbség :)) ha úgy alakul hogy találok valakit aki nagyon megfog, és ő is akarja, akkor miért ne? de nem fogok rohangászni férfiak után akiknek nem kellek, nem fogok azért lemenni bulizni hogy hátha végre összeszedek valakit, és nem fogok csak azért belemenni egy párkapcsolatba mert mégiscsak jobb valakivel, vagy mert az az "elvárás".

flört? csak akkor ha valaki nagyon bejön és ő kezdeményez, de nem jellemző. egyelőre nem ebből áll az életem.

2011. máj. 26. 15:47
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!