Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolathoz, hogy álltok lányok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Mit szóltok egy szexkapcsolatról kipróbálnátok esetleg? Komoly válaszokat várok ne foglalkozzatok más véleményével nektek is kijár a jó.2011. máj. 26. 15:23
11/60 anonim válasza:
Én benne vagyok.Jó jó de ha már érzelmek jelennek akkor jobb minél előbb kilépni.Én bele estem ebbe a csapdába magamnak se akartam be vallani hogy szeretem de ma már nem tudok elszakadni tőle.Hiányzik és szenvedek.ő ezt nem tudja!Nők nem tudják különválasztani az érzelmeket!Nehéz egy szimpatikus emberrel jókat szeretkezni, de nem érezni semmit.Kíváncsi lennék egy férfi véleményére is hogy éli meg ezt!Aki már évek vagy hónapok óta csinálja ezt,mit érez.
12/60 anonim válasza:
Én már egy ideje szexkapcsit keresek, de eddig nem találtam senkit, mivel szerintem ehhez is kell valamiféle testi vonzódás, nem csak egy idegennel összefekszem...
13/60 tsz-tag válasza:
hát de miért nem lehet olyat hogy szexkapcsolatnak indul, és idővel ha valaki valamit érez megosztja a másikkal...és esetleg megpróbálják komolyabban is.
14/60 szamóca.. válasza:
tsz: előfordulhat, de ismerve magamat, tuti nem így alakulna::DD
úgyhogy ezt passzolom sajnos, pedig nem lehet rossz:D
15/60 A kérdező kommentje:
Hű de sokan irtok ez jó köszönöm mindenkinek !!!!!!!
Tsztag ez nekem is tetszene de nem lehet egyszerű erre társat találni :D
Szamóca majd egyszer megpróbálod :D
Emailbe válaszolgattam mindenkinek irjatok vissza :D
2011. máj. 26. 15:54
16/60 tsz-tag válasza:
nemtudom...nekem ha ilyenre lenne alkalmam akkor tuti úgy választanék hogy leszögezném hogy hajlamos vagyok kicsit beleesni a másikba...ha a másik fél is ilyen lenne akkor semmi probléma.De aki tudja kontrolálni magát és nuku érzelem akkor annak meg olyan kellene aki ugyancsak érzelemmentesen tudja nyomni
17/60 anonim válasza:
én kipróbáltam már,majd nem egy évig tartott.nem jártunk csak néha összejöttünk pár órára és jó volt :)
18/60 A kérdező kommentje:
Utolsó FIú/Lány vagy Korod ?:D
2011. máj. 26. 15:59
19/60 szamóca.. válasza:
najó, de az hogy hajlamos vagy szerelembe esni nem jár együtt azzal, hoyg hajlamos vagy már a kezdetétől úgy állni a szexkapcsolathoz mintha párkapcsolat lenne?
20/60 tsz-tag válasza:
dehogy állnék úgy, legyen egy normális lány, nézzen ki valahogy olykor dumálgatunk meg kettyintünk és kész...és mivel hogy nem kapcsolat nyugodtan el lehetne mondani a másiknak hogy na ezt és ezt érzem...és mindenről idben szólni hogy na akkor most álj amig nem fordul komolyra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!