Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora vibrátort vegyek? (CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM! )
és maximum?
és köszi!!! :* sokat segítesz
Én a bunkó ~"mert van akinek felmegy a poroltó vagy a gőz mozdony"~ , nem az a bunkó?
Én miért lennék bunkó?
Én fiú vagyok, de megpróbálok segíteni, de ehhez van néhány kérdésem. Először is, a három ujjad úgy megy fel, hogy egymás mellé teszed, és úgy tövig tudod nyomni, vagy úgy , hogy kettőre rácsúsztatod felülről, vagy alulról a harmadikat?
Azért nem mindegy, mert nekem nincsennek túl vastag ujjaim, tehát a tiéid is simán lehetnek olyanok, és egymás mellé téve, a kiszélesedő részükön már kb 5 cm a szélességük. A 4 cm az kb picivel több, mint ugyanott mérve két ujjam szélessége (-am sajnos csak ennyi a péniszem szélessége is),szóval, ha egymás mellé rakva viszonlyag egyenesen esik jól neked az ujjazás, akkor kb az 5 cm széles pénisz lehet neked az ideális. Igaz, azért az ujjaid lentről-föl mindössze kb 1, 1,2 cm vastagok lehetnek, míg a pénisz ugye majdnem annyi, mint széltében, úgyhogy lehet, hogy az 5 cm átmérő picit már sok lenne... Mindenesetre 5 cm vastagság az majdnem olyan, mint egy axeos doboz vastagsága, csak, hogy így hírtelen tudd hova tenni a vastagságokat, a 3,5 cm meg egy átlagos kolbász vastagsága. Nos, hírtelen ennyit tudtam mondani a témához.
Üdv, 24/f
Mérd le, hogy az a három ujjad milyen vastag úgy, ahogy használod őket.
A poroltósról légyszi linkeljétek a képet!
hát, szerintem meg kezd el otthon nézegetni a dildóhoz hasonló tárgyakat, és amelyikről úgy érzed, hogy neked kb az lenne szimpatikus, akkor mérd le, és olyat vegyél.
Nekem nem mondanak semmit a számok, nekem valamihez viszonyítanom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!