Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora vibrátort vegyek? (CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM! )
Ezt mi honnan tudjuk???
Az meg, hogy vékony vagy, semmit nem jelent.
Létezik vékony csaj, akinek felmegy a poroltó (linkeljek képet?), meg nagy darab, akibe síkosítóval is úgy kell belegyömöszölni a konfekcióméretet.
Ha átlagos igényeid vannak, akkor egy átlagosat vegyél és ennyi. Bemész, körbenézel, válogatsz, biztos segít az eladó is. Előtte meg eldöntöd, hogy mire akarod használni.
Ennyi.
Nem értem, mit kell ezen ennyit problémázni.
Falun lakok, interneten rendelem. A postás meg nem kérdezhetem.
Azért nem kell bunkózni. A barátnőim sem merem megkérdezni. Mert aztán az egész falú ezt fogja pletykálni.
És mi az átlagos igény?
És mi az átlagos igény?*
És milyen az átlagos igénynek megfelelő?
bocsi felhúztam magam
Lenyugtassalak? :)
Mekkora poén lenne, ha valami átlátszó csomagolásban küldenék :D
Érdemben sajnos nem válaszolhatok, mert nem vagyok lány...
Nem írják a (GYIK-ban) hogy ráadásul még a csak nem is a szexbolt, hanem egy csomagküldő cég neve szerepel ami minden félével foglalkozik.
Hát sejtem hogy egy túl fűtött srác poénkodik csak itt.
Ha teljesen átlagosat szeretnél hüvelybe akkor 3,5-4 cm átmérőt válasz 15-20 cm között. Ha könnyen tágulsz, arra gondolok, hogy 3-4 ujjad is könnyedén felmegy masztinál akkor 4 cm átmérő felett válasz (főleg ha szereted a feszítő érzést a hüvelyedbe).
Ha popsiba szeretnél 2-2,5 cm átmérő nagyon kellemes, kényelmes. 15-20 cm hossz. De felmegy a 3-3,5 cm átmérő is. Popsihoz síkosító!!!!
Kösszi!
Három ujj bemegy, sőt úgy jó, de négy meg nem. Az hány centist jelent?
Ha három ujjad bemegy és úgy jó neked igazán akkor a 4 cm átmérőt válaszd minimum.
Kommented előtti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!