Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ezek az érzéseim?
Június 4.-én fogunk lefeküdni a párommal , 1,5 év járás után. :)
Nagyon szeretem őt és most mindketten úgy érezzük , hogy készen állunk rá.
És olyan aggodalmaim vannak , hogy véletlen kiszakad a gumi , vagy valami történni fog , ami majd azt okozhatja , hogy terhes lehetek .. :\
Szerintetek miért vannak ezek az érzéseim.?
1,5 év???? O.o szegény barátod....úristen....
mellékhatások a gyógyszereknél? ja, hogy te olyan lány vagy, aki még szopni/kiverni is csak gumiban hajlandó...az ilyenek ne akarjanak dugni, megsúgom neked, az nem neked való, nem tetszene:D úristen....remélem a barátod mihamarabb észhez tér és elhagy egy normális lányért...szegénykém :((( te meg éljél burokban >.<
am meg ha nem azon izgulsz, hogy neki is jó legyen, meg neked is, és élvezzétek, hanem hogy úristenúristen terhes leszek, akkor tényleg kíméld meg a fáradozástól, és inkább hagyd békén, és mondjuk sz.pd le, mert nem hinném, hogy el tudnád közben engedni magad, és az neki sem lenne jó
másrészt meg mi ez, hogy mi x.hó x.-adikán fekszünk le? esküvő, 1.5év után, kb úgy hangzik....elég gázak vagytok :D am igaza van az előttem szólónak, hadd dugjon seggbe, és ezen nem kell aggódni :DD gyökér....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!