Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vannak ezek az érzéseim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ezek az érzéseim?

Figyelt kérdés

Június 4.-én fogunk lefeküdni a párommal , 1,5 év járás után. :)

Nagyon szeretem őt és most mindketten úgy érezzük , hogy készen állunk rá.

És olyan aggodalmaim vannak , hogy véletlen kiszakad a gumi , vagy valami történni fog , ami majd azt okozhatja , hogy terhes lehetek .. :\

Szerintetek miért vannak ezek az érzéseim.?

2011. máj. 25. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
vagy seggbe toljátok vagy sehogy ez mindenkibe benne van amúgyte is szedhetsz fogigátlót
2011. máj. 28. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

1,5 év???? O.o szegény barátod....úristen....

mellékhatások a gyógyszereknél? ja, hogy te olyan lány vagy, aki még szopni/kiverni is csak gumiban hajlandó...az ilyenek ne akarjanak dugni, megsúgom neked, az nem neked való, nem tetszene:D úristen....remélem a barátod mihamarabb észhez tér és elhagy egy normális lányért...szegénykém :((( te meg éljél burokban >.<

2011. máj. 28. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Milyen hülye vagy utolsó...-.- Szánalmas k*cs*g! Szerintem ha nem muszáj, ne szedj fogamzás gátlót, valóban vannak mellékhatásai, barátnőm elkezdte szedni, de kb.2 hónap után abba is hagyta! A gumi elég biztonságos, Durex-ot használjatok! :)
2011. máj. 28. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
bocs, de lány vagyok....olvastál már el fogamzásgátló betegtájékoztatót? vagy tudod egyáltalán mi az....lol te sem vagy retard..áhh nem.. -.-" sok ostoba ember....
2011. máj. 28. 22:23
 15/16 ScarCity11 ***** válasza:
65%
az úgy nem jó ha előre megvan beszélve hogy mikor sexeljetek ez randomba a jó ;) ne parázz már annyit csak nyugisan nem lesz semmi baj :D F/22
2011. máj. 28. 22:34
 16/16 anonim ***** válasza:

am meg ha nem azon izgulsz, hogy neki is jó legyen, meg neked is, és élvezzétek, hanem hogy úristenúristen terhes leszek, akkor tényleg kíméld meg a fáradozástól, és inkább hagyd békén, és mondjuk sz.pd le, mert nem hinném, hogy el tudnád közben engedni magad, és az neki sem lenne jó

másrészt meg mi ez, hogy mi x.hó x.-adikán fekszünk le? esküvő, 1.5év után, kb úgy hangzik....elég gázak vagytok :D am igaza van az előttem szólónak, hadd dugjon seggbe, és ezen nem kell aggódni :DD gyökér....

2011. máj. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!