Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ezek az érzéseim?
Június 4.-én fogunk lefeküdni a párommal , 1,5 év járás után. :)
Nagyon szeretem őt és most mindketten úgy érezzük , hogy készen állunk rá.
És olyan aggodalmaim vannak , hogy véletlen kiszakad a gumi , vagy valami történni fog , ami majd azt okozhatja , hogy terhes lehetek .. :\
Szerintetek miért vannak ezek az érzéseim.?
Fogamzásgátlót eléggé körülményes lenne íratni ..:\
És a mellékhatások .. :\
nem körülményes, amúgy is el kell menned dokihoz, ha elkezdesz nemi életet élni (hamár az időpontot ilyen pontosan kitűztétek :P:D).
a mellékhatások tekintetében meg az orvosra halgass, ne a hasonlóan "tájékozott" barátnőidre, meg a sok okos itteni válaszolóra. 8 évig szedtem gyógyszert (Lindynette-et, de nem biztos, hogy Neked is ez a jó) egyfolytában, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. nem a '80-as években élünk, ezek már nem hormonbombák.
De nagyon is , hogy szeretem .:)
És köszi a válaszokat. :)
És miért szereted őt ?
Mik azok a dolgok amit szeretsz benne.
Úgy szerettem bele , hogy akkor még a volt barátommal jártam , akivel szakítottunk , de nem Ő volt az oka.
Hogy mit szeretek benne?!
mindent ..:)
ezt így nem tudom megfogalmazni.:)
Szeretem Őt és kész.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!