Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őrült vagyok, ha felizgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrült vagyok, ha felizgat a gondolata, hogy csak én élvezzek el szex közbe, a barátom nem?

Figyelt kérdés

Pl., h csak ő nyal ki, én nem viszonzom sehogy, és miután elélveztem elsietek valamilyen indokkal, otthagyom úgy felizgulva. Vagy szex közben elélvezek, de mikor ő élvezne el akkor hirtelen szólok, hogy álljunk meg, utána pedig azt mondom, már nincs kedvem.

Persze soha nem tennék ilyet a barátommal a valóságban, de ha egyedül vagyok ez jár a fejemben (meg néha ha vele vagyok akkor is).

Már tiszta hülyének érzem magam emiatt.

Nagyon beteges ez? Szerintetek ha a barátomnak elmondom, azt fogja gondolni h önző vagyok? Vagy megutál? Mer tmár sokszor kérdezte, mi a "titkos vágyam", de félek elmondani.

20/L

2011. máj. 25. 20:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg merjed elmondani..,mert jó csaj vagy,fantáziával ellátva.22/F
2011. máj. 25. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy őrült, egy csomó csaj ezt hobbiból űzi.:/
2011. máj. 25. 21:30
 13/18 A kérdező kommentje:

végülis ha bevallom neki az még nem a világvége nem?

van olyna nő aki szerint már az anális szex is undorító, de azér nem utálja meg a párját amiatt, hogy ezt kéri tőle, akkor a fiúknál is így van ez nem?

2011. máj. 25. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan elmondhatod,max nem teljesíti,ha nem tetszik az ötlet,emiatt nem fog elhagyni,az fix.22/F
2011. máj. 25. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

fúúj ... ez a legbunkóbb dolog direkt ilyet csinálni!

Volt már egy ilyen lánnyal dolgom, először nagyon rosszul eset és ne értettem mért nem akarja folytatni élvezés után, de megbocsájtottam. Másodjára is megismételte! Na ezt mér nem tudtam ezért a következő menet elején bejelentés nélkül gyorsan a szájába élveztem, majd otthagytam..ennyit ért XD

2011. máj. 26. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy őrült,csupán egoista.
2011. máj. 26. 10:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon bejön, amikor a csajom hirtelen felindulásból, csak úgy kinyalatja magát. Fordított helyzetben én is megkapom a magamét :P

Szerintem nem vagy őrült.

2011. máj. 30. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Hallod 20 vagy, most éld ki magad, ne 5-10 év múlva siránkozz, hogy jaj ki akartam ezt is próbálni, meg ki akartam azt is próbálni, aztán nem tettem, mert tekintettel voltam a páromra, most meg van egy olyan párom, akivel heti 2x nyomunk egy kétperceset misszionáriusban, és nem vagyok megelégeve. Na akkor leszel nagyon frusztrált. Nem mindenkinek egyezik az ízlése a szexben. Velem simán megcsinálhatnád, én izgatónak találnám, persze a bosszúval is számolnod kellene :)
2011. máj. 30. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!