Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrült vagyok, ha felizgat a gondolata, hogy csak én élvezzek el szex közbe, a barátom nem?
Pl., h csak ő nyal ki, én nem viszonzom sehogy, és miután elélveztem elsietek valamilyen indokkal, otthagyom úgy felizgulva. Vagy szex közben elélvezek, de mikor ő élvezne el akkor hirtelen szólok, hogy álljunk meg, utána pedig azt mondom, már nincs kedvem.
Persze soha nem tennék ilyet a barátommal a valóságban, de ha egyedül vagyok ez jár a fejemben (meg néha ha vele vagyok akkor is).
Már tiszta hülyének érzem magam emiatt.
Nagyon beteges ez? Szerintetek ha a barátomnak elmondom, azt fogja gondolni h önző vagyok? Vagy megutál? Mer tmár sokszor kérdezte, mi a "titkos vágyam", de félek elmondani.
20/L
> Szerintetek ha a barátomnak elmondom,
> azt fogja gondolni h önző vagyok?
Vagy azt hogy gonosz. :P
Nekem kéne egy ilyen csaj :) persze nem lennék hajlandó sokszor ilyet játszani, de néha iszonyat jó ha a csaj a végletekig húz... idegesítő frusztráló de izgató is egyben... persze úgy az igazi, ha közben a pasid nem maszturbálhat, mert akkor túl hamar könnyítene magán.
Ha kicsit belemerültök valami dominás/kikötözős játékokba sztem simán kivitelezhető ez. Persze kérdés hogy mennyire jönne be a barátodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!