Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őrült vagyok, ha felizgat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrült vagyok, ha felizgat a gondolata, hogy csak én élvezzek el szex közbe, a barátom nem?

Figyelt kérdés

Pl., h csak ő nyal ki, én nem viszonzom sehogy, és miután elélveztem elsietek valamilyen indokkal, otthagyom úgy felizgulva. Vagy szex közben elélvezek, de mikor ő élvezne el akkor hirtelen szólok, hogy álljunk meg, utána pedig azt mondom, már nincs kedvem.

Persze soha nem tennék ilyet a barátommal a valóságban, de ha egyedül vagyok ez jár a fejemben (meg néha ha vele vagyok akkor is).

Már tiszta hülyének érzem magam emiatt.

Nagyon beteges ez? Szerintetek ha a barátomnak elmondom, azt fogja gondolni h önző vagyok? Vagy megutál? Mer tmár sokszor kérdezte, mi a "titkos vágyam", de félek elmondani.

20/L

2011. máj. 25. 20:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
OMG..
2011. máj. 25. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez a titkos vágyad?Én,ha a barátod lennék,és megkérnélek,hogy mond el,mi a titkos vágyad,akkor ha elmondanád-és ez lenne az,akkor simán teljesíteném párszor.Ennél hallottam már durvábbat is.Ez kb olyan,mint amikor mi férfiak csak annyit szeretnénk,hogy egy nő térdeljen le spontán és szop!jon le.Aztán fürcsi,vacsi,szundi.:)
2011. máj. 25. 20:48
 3/18 anonim ***** válasza:
28%
Jó, hogy nem mondod el neki. És ne is csináld. Ha ilyet csinálsz, egy normális pasi otthagy. Még egyéjszakásnál is idegesítő egy ilyen csaj, nemhogy ha jártok.
2011. máj. 25. 20:48
 4/18 anonim ***** válasza:
ez beteges. Mi ebben a jó? Igen azt gondolja, önző vagy, és csak kényszerből engedted eddig is neki.
2011. máj. 25. 20:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg,ha nem csinál belőle rendszert,akkor kivitelezhető.
2011. máj. 25. 20:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Na mindegy,ezek szerint én is beteg vagyok.:D
2011. máj. 25. 20:52
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

> Szerintetek ha a barátomnak elmondom,

> azt fogja gondolni h önző vagyok?

Vagy azt hogy gonosz. :P

2011. máj. 25. 20:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kéne egy ilyen csaj :) persze nem lennék hajlandó sokszor ilyet játszani, de néha iszonyat jó ha a csaj a végletekig húz... idegesítő frusztráló de izgató is egyben... persze úgy az igazi, ha közben a pasid nem maszturbálhat, mert akkor túl hamar könnyítene magán.

Ha kicsit belemerültök valami dominás/kikötözős játékokba sztem simán kivitelezhető ez. Persze kérdés hogy mennyire jönne be a barátodnak.

2011. máj. 25. 20:54
 9/18 A kérdező kommentje:
megoszlanak a vélemények, mindenestre elbizonytalanító. :(
2011. máj. 25. 20:56
 10/18 A kérdező kommentje:
utolsó: rátapintottál a lényegre a kikötözés is olyna amit szeretnék kipróbálni... de még ezt se mertem elmondani...
2011. máj. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!