Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire tág lennék? Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire tág lennék? Miért nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

együtt élek párommal már 4,5 hónapja. Mindennap szeretkezünk, max 1-2 nap kihagyás van. Imádjuk a szexet, egymást kényeztetni, így is kifejezzük a szeretetünket-számunkra nagyon fontos a szexualitás, mind ketten bikák vagyunk-.

észre vettem a napokban, hogyha megujjaz, abból semmit se érzek, mégha tövig is benyomja, vagy mozgatja bent az ujját, még azt se.

Páromnak elég méretes, és régebben(főleg mikor 1x lefeküdtem vele) kicsit fájt is, szokatlan volt, hogy ilyen nagy, de nagyon jó érzés volt közben. A lényeg, hogy már alig érzem, és nem tudok elélvezni olyan hamar.

Arra is gondoltam, hogy a vibrátorom miatt romlott a szex. Sokat használ(tuk)tam, izgalmasnak tartottam, hogy Párom izgat vele. Egyedül nem csináltam, hisz Páromnak is örömöt szeretnék szerezni.

Szerintetek miért ennyire érzéketlen ott lent?

2011. máj. 25. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
fogamzásgátló? lehet hülyeség de sztem okozhat ilyesmit, hamár a libidód lerontja, ezt is simán viheti magával
2011. máj. 25. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

A fogamzásgátló nem csinál ilyet.

Csinálj kegel gyakorlatokat.

2011. máj. 25. 20:36
 3/9 A kérdező kommentje:
nem szedtem még soha. de nem sokára szedek. szeretnék biztosra menni, hogy véletlenül se essek teherbe.
2011. máj. 25. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló okozhat libidó változást, de akkor sem kell megijedni, csak tablettát váltani. Ki kell tapasztalni melyik neked a legjobb.
2011. máj. 25. 20:44
 5/9 A kérdező kommentje:
lehet tudatlan vagyok, de mi pontosan a libidó? érdekel minden, és nem szeretnék tudatlan maradni.
2011. máj. 25. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
libidó = szexuális vágy
2011. máj. 25. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:
ez a libidó (szexuális vágy) vonatkozik arra, hogy az illető mennyire izgul fel, tehát nedvesedik, a csiklója nagyon érzékeny?! mert a nedvesség még úgy ahogy megvan (még), de a csiklóm se valami túl érzékeny, mint régen. nem tapasztaltam ilyet még sosem, kezdek aggódni.
2011. máj. 25. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:

A libidó arra vonatkozik, hogy valaki mennyire kívánja magát a szexet. Az nedvesedés más tészta, azt például a fogamzásgátló tabletta is befolyásolhatja. Az érzékenységhez sincs túl sok köze.

Figyel, azt írtad szeretnél tablettát szedni, elmész nőgyógyászhoz, a doki elvégez néhány rutin vizsgálatot és ha van valami baj kiszúrja.

De tényleg próbáld ki a kegel gyakorlatokat, ez arra jó, hogy a hüvely izmait erősíti. A párod is értékelni fogja ha aktus közben beveted a megtanultakat. Google-ben keress rá.

2011. máj. 25. 21:10
 9/9 A kérdező kommentje:

nem konkrétan ezt a kegel-t csinálom, de szoktam mozgatni, igazából akkor is amikor szeretkezünk. Nekem nem túlságosan jó, Párom nagyon szereti.

Már van gyógyszerem, csak várom, hogy megjöjjön.

2011. máj. 25. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!