Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal csak 2 hónapja vagyunk együtt, de még sosem kaptam semmit tőle. Telhetetlen lennék?
(Nem nagy dolgokra gondolok, pl. 1 szál rózsa vagy ilyesmi-szerintem ez nem nagy áldozat)
Kérdeztem, hogy ez miért van, talán azért mert nem szeret igazán?!
Ő azt mondta, hogy szeret, de az Ő módján és nem az a "lovagias fajta".
Engem viszont zavar ez egy picit, mit lehet tenni?
Ha konkrétan megfogalmaztam ezt a "problémámat", akkor azt válaszolta, hogy mostmár csak ezért sem vesz nekem semmit :(
(jó, tudom másnak nagyobb bajai vannak, de nekem ez rosszul esik)
Hm...én nem emlékszem arra hogy kaptam volna a barátomtól valamit az első két hónapban. Ha tisztel, megbecsül, szeret akkor az sokkal fontosabb annál mintha virágot adna de durva lenne veled s nem tisztelne. Tudom hogy fontos a gesztus, de a pasik nem igy vannak kódolva. Én még az első éves évfordulóra sem kaptam semmit, csak később egy szál rózsát, ami jól esett úgy utólag is. néha elmegyünk pizzázni, Ő fizet, néha én. szülinapra karácsonyra valami apróság megteszi.
fogsz kapni majd meglátod apró figyelmességeket:) türelem
Köszi.
Lehet, hogy csak nekem fura ez a tény, mert eddig nem ilyen kapcsolataim voltak.
De, köszi a válaszodat :)
hat en 10 eve elek egyutt a ferjemmel, tudom, hogy szeret, de o se szokott venni nagyon semmit. nem az a fajta.
neha amikor mondom hozzon meglepit, hoz valami aprosagot, orulok neki, de ugy magatol nem jellemzo.
nem igazan zavar, szeretjuk egymast, boldogok vagyunk, stb.
nem ezen mulik.
mondjuk o sose mondta,hogy "csakazertse", hanem probalkozott, dehat istenkem, nem az a lovagias fajta :D
annál édesebb, amikor probalkozik :)
Vannak ilyen pasik.. nekem volt egy btom akitől soha semmit nem kaptam, de még névnapomkor se mondott annyit se h boldog névnapot vagy vmi... szerencsére már nincs közöm hozzá :D
Aztán volt egy btom akitől elég sok mindent kaptam, apró kis ajándékok csak ugy :) de tőle sem az első két hónapban ..
Biztos szeret téged, majd eljön az idő amikor venni fog hidd el, de ne ez legyen a legfontosabb. Nekem elég az is ha érzem h szeretnek .. Inkább szeressen és törödjön velem, mint hogy kapjak vmit csak azért mert azt ugy "illik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!