Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nagyon visszataszítő, h egy lánynak szőrcsík van a hasán?
Figyelt kérdés
olyan, ami nem olyan nagyon erős, de azért látszik...2011. máj. 24. 19:08
22/25 anonim válasza:
én borotválom, és egyáltalán nem lesz se erősebb, se feketébb, se sürübb, se több. Am nagyon lassan nő vissza és akkor sem látszik egyáltalán, nincsenek sörték. Kb másfél hetente egyszer egy mozdulat és kész.
23/25 anonim válasza:
Szerintem is megerősödne (bár emberfüggő). Javasolni tudom a szőkítőport. Habár a szőr megmarad, de nem oly feltűnő.
24/25 anonim válasza:
Gyantaaaa, lehet kapni Auchanba, vagy egyéb helyeken melegíthető gyantát. Bedobod egy már nem használatos lábosba, megmelegíted, felkened, megszárad, letéped. Ennyi. És ezt olcsón magadnak, bármikor. Nem fáj annyira. És nem lesz szőr a hasadon.
25/25 anonim válasza:
Szia!
Tegyél fel róla képet, utána el tudom dönteni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!