Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szőrcsík a hason, szőrszálak...

Szőrcsík a hason, szőrszálak a mellbimbó körül, ez mennyire elfogadható szerintetek? (képpel)

Figyelt kérdés

Szerintetek ez mennyire vészes?

[link]

[link]

kb. 2 hónapja ilyen , amióta beszedtem a 72 órás tablettát, a barátom szerintem észre se veszi. Ti mit gondoltok róla, nektek mennyire férne bele? Engem leginkább a hasamon lévő csík zavar, előtte is volt, csak enyhébb és szőke, de most már egészen sötét...

2011. jan. 2. 13:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, dehát ízlések és pofonok ugye...
2011. jan. 2. 13:08
 2/19 anonim ***** válasza:
szerintem menj dokihoz, felborult a hormonháztartásod.
2011. jan. 2. 13:10
 3/19 anonim válasza:
0%

Szőrtelenítésről hallottál-e már...

Egy ideig én sem vettem észre az exemen, viszont egy idő után igencsak frusztráló tud lenni. Főleg, egy ilyen szép cicin, mint a tied.

2011. jan. 2. 13:11
 4/19 anonim ***** válasza:

a cici nemannyira gáz, elégé rávan zoomolva, de ez amúgy annyira nemlenne feltűnő

a hason viszont nemvmi szép...

2011. jan. 2. 13:15
 5/19 anonim válasza:

Szerintem a melleden nem gáz, viszont akinek ilyen szép hasa van :) annak illene szőrteleníteni! :)(Dehát persze nem nekem kell, h tetszél! :))

Viszont ha a gyógyszer miatt lett ilyen, azt ajánlom, mindenképpen keresd fel a nőgyógyászod!

18L

2011. jan. 2. 13:23
 6/19 anonim válasza:

hubasszus....

Bocsi, hogy ezt mondom, de amikor először megnyitottam az első képet, kissé kiakadtam.

De ez csak az én véleményem.

2011. jan. 2. 13:25
 7/19 anonim ***** válasza:
Én amikor csak a kérdést olvastam el először, aztán rögtön a képre kattintottam azt hittem pasi vagy, és hogy akkor miért lenne gond ez a szőr. De aztán lejjebb olvasva látom hogy lány vagy. Szerintem tényleg kérdezz meg egy orvost.
2011. jan. 2. 13:29
 8/19 A kérdező kommentje:

:D méghogy pasi :D :D

nyáron az enyhét is leszedtem, de a párom nem törődik vele, szóval mindegy...

A ti véleményetekre vagyok kíváncsi.

2011. jan. 2. 13:31
 9/19 anonim ***** válasza:
ne csak a párodnak akarj megfelelni, hanem magadnak is. és vigyázz ezzel a "páromnak jó ígyis" dolgokkal, mert sokszor csak mondják h jó ígyis, vagy nemmerik bevallani h nemolyan szép
2011. jan. 2. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:

A hasadról szedd le szerintem!

Epiláld vagy gyantáztasd, esetleg szemöldökcsipesszel kitépkedheted, bár ahogy nézem, ez elég sűrű, szemöldökcsipesszel kicsit sokáig tartana. :)

A melleden nem vészes.

2011. jan. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!