Szőrcsík a hason, szőrszálak a mellbimbó körül, ez mennyire elfogadható szerintetek? (képpel)
Szerintetek ez mennyire vészes?
kb. 2 hónapja ilyen , amióta beszedtem a 72 órás tablettát, a barátom szerintem észre se veszi. Ti mit gondoltok róla, nektek mennyire férne bele? Engem leginkább a hasamon lévő csík zavar, előtte is volt, csak enyhébb és szőke, de most már egészen sötét...
az enyém is ilyen (magától) én a hasamon epilálom azt a csíkot, a mellemen meg úgy hagyom, mert csak rosszabb lenne szerintem...
de ha ilyen tablettától lenne ilyen, én tuti dokihoz mennék!
Azért ez függ a fényviszonyoktól is. Nekem is van egy kis szőr a hasamon, de normál esetben nem látszik. Ha csinálnék róla egy fényképet vakuval, akkor az is kb ilyen lenne.
De szerintem szedd le vmi olyan módszerrel, ami gyökerestől szedi ki.
Nem biztos, hogy attól van, csak kb. akkor tűnt fel.
Lehet azért, mert leborotváltam a hasam. Attól elvileg nem kéne...
A hormonzavar nem itt kezdődik ! . . . Ott férfiasan vastag és fekete szőrök vannak. Ezek meg pihék. . . . Azt te tudod, milyen a viszonyod a barátoddal, s hogy mennyire vagytok őszinték egymáshoz. Ha tényleg olyan szoros a viszonyotok (lelki értelemben), hogy nem játszotok Néma Leventét és Leventénét, akkor elhiheted neki, hogy valóban nem zavarja . . . Ha viszont nem, akkor esetleg epilálj. (De max csak hason.) . . .
Mellesleg furcsa lett ez a világ, hogy már nem is látom a páromat ? Csak külsejére gerjedek ? Nem a belső szépsége, kisugárzása kellene megfogjon ? Nem a nézése, az intelligenciája, a szellemessége, a nevetése s a nevetése, vagy a gondoskodó szeretete, a cicasága (és még hosszasan lehetne sorolni) kellene felkorbácsolja az érzékeimet ???? . . . . Ennyi erővel bárkire ráizgulhatnék, aki megfelel a Standard Nő Kritérium-rendszerének ! . . . Tudjátok, mint az EU-kompatibilis uborka, ami egyforma hosszúságú, nem görbülhet sem jobbra, sem balra, sőt még a színe és a vastagsága, de még a tapintása is uniformizált . . . Jézusom ! Tényleg erre vágytok ??? . . . Én meg azt hittem, a másik személyisége a fontos, meg a temperamentuma, meg a ragyogó szelleme, vagy más nemes vagy akár bizarr, de ami lényeges: csak rá jellemző jellemvonása ! . . . Furcsa lett ez a világ: olyan fonák-tótágas . . . :-( . . . Mellesleg meg, az a pasi, aki ezért elhagyja a nőjét (és nem a kóros szőrösségről, vagy az ápolatlanságról beszélek), az nem is szerette párját, annak csak: puncinak, főző-mosó-takarító-gépnek, reprezentációs célra, vagy más funkció betöltésére kellett. . . Drága Hölgyeim ! Tényleg erre vágytok ? . . . Én nem hinném.
Sajnos a sötét hajam miatt nekem is volt mindig is a hasamon amióta borotvalom sajnos erősebb lett:/
Nem tudom azóta mi újság veled, viszont ha még bárki olvassa ezt hasonló problémával, szerintem akkor érdemes orvoshoz fordulni, ha ezt a 72 órás tabletta okozta és amiatt lett rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!