Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nagyon visszataszítő, h egy lánynak szőrcsík van a hasán?
Figyelt kérdés
olyan, ami nem olyan nagyon erős, de azért látszik...2011. máj. 24. 19:08
3/25 anonim válasza:
nekem is van, én leepilálom, mert engem zavar.
4/25 anonim válasza:
nekem is látszik,legalábbis én látom de mit kéne csinálni vele? Brotváljam vagy mi? az undorítóbb mikor nől vissza!
L
5/25 A kérdező kommentje:
én sem tudom hogy mti csináljak vele. Borotválni biztos nem fogom az undorító lenne. De az epilálást meg nem bírnám sztem :sa
2011. máj. 24. 19:22
6/25 anonim válasza:
Nehogy leborotváld!!!
Sebes lesz és még jobban fog látszani, mert fekete szőr nő vissza.
Tapasztalat
7/25 anonim válasza:
akkor hagyd úgy, ahogy neked kellemes. aztán lesz valaki, akinek meg így tetszel, ahogy vagy. :)
gondolom, nem négycentis, vastag fekete szőrszálakról van szó, hanem hmm.. pelyhes?
8/25 anonim válasza:
Az epilálás sem segít, attól még ugyan úgy látszik egy csíkszerü. Most nyáron barnitani probálom ott a böröm hátha láthatatlan lesz
9/25 anonim válasza:
19.18 vagyok, nekem segít az epilálás, egy szőrszál se marad utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!