Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, belementek menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, belementek menstruáció alatt az együttlétbe?

Figyelt kérdés

Feltéve, ha bizonyos okokból rég nem voltatok együtt, nem láttátok egymást, szexelnétek a párotokkal?

Mit gondoltok egyáltalán erről, gusztustalannak tartjátok a menstruáció alatti szexet?

2011. máj. 24. 16:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%

Mikor megjön a barátnőmnek mi akkor direkt csináljuk mert mindketten szeretjük látni h véres a szerszámom...

16f

2011. jún. 2. 17:17
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokan írták, hogy azt a pár napot ki lehet bírni... persze, azoknak, akik gyakran tudnak együtt lenni. Mi távkapcsolatban élünk, van, hogy egy hónapban egyszer látjuk egymást kb 2 napra, és pont akkor jön meg nekem... hát nem igazán szokott érdekelni :D A páromat nem zavarja, előtte-utána zuhany, közben törülköző alánk és kész.
2011. jún. 2. 17:18
 23/30 anonim válasza:
52%

szerintem a csajra is odakell figyelni ha hiányzik neki,

valamijen módon ki kell elégíteni.

mi segbe szoktuk csinálni a barátnómmel valakinél ezis beválik.

2011. jún. 2. 17:44
 24/30 anonim ***** válasza:
49%
a vértől undorodsz de a sz@rtól nem?
2011. jún. 2. 17:58
 25/30 anonim ***** válasza:
mi is mindig csináljuk, minket aztán nem zavar egy kis vér,amúgy meg alig lesz véres a farka vége.
2011. jún. 2. 18:05
 26/30 anonim ***** válasza:
85%-os: Én is távkapcsolatban élek, mégis kibírom.
2011. jún. 2. 18:18
 27/30 anonim ***** válasza:
Előző,ügyes vagy,de ha valaki nem akarja kibírni,azért még nem kell megkövezni.
2011. jún. 2. 18:33
 28/30 anonim ***** válasza:
Ki kövezte meg a másikat? Mert hogy én nem, az biztos. Leírtam azt, amit az orvosom mondott. Én nem teszem, mert nem akarok bajt. Azt is leírtam, hogy nem érdekel, ha más csinálja.
2011. jún. 2. 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:

Mi csak pettingezünk, és úgy elégítjük ki egymást, jó szokott lenni az is.

22/N

2011. jún. 2. 21:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez a higiénia dolog érdekes kérdés, én mint ha azt olvastam volna még egy régebbi (10 éve kb?) felvilágosító könyvben, hogy egészséges (a nő számára) szeretkezni menstruáció közben, mert a felszabaduló hormonok, meg mittudomén. Nem igazán jegyeztem meg, de valami ilyen emlékem van.
2011. jún. 21. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!