Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, belementek menstruáció alatt az együttlétbe?
Figyelt kérdés
Feltéve, ha bizonyos okokból rég nem voltatok együtt, nem láttátok egymást, szexelnétek a párotokkal?
Mit gondoltok egyáltalán erről, gusztustalannak tartjátok a menstruáció alatti szexet?
2011. máj. 24. 16:03
1/30 anonim válasza:
Már csináltam,szabályos vérfürdő volt,sőt vérgőzfürdő is.Azóta nem és nem is tervezem..22/F
2/30 anonim válasza:
Még sosem volt ilyesmiben részem, és elvileg veszélyes is a lánnyal ilyenkor szeretkezni. De mostanában biztos nem fogok ilyesmit kipróbálni mert nincs kivel :D 19/f
3/30 anonim válasza:
én megtettem bár mikor már annyira nem volt nagy vérzés és nem nagy pettingel attól még jó volt de állítólag tényleg baj is lehet belőle
7/30 anonim válasza:
A barátom és a régebbi barátaim nevében, igen. :D Olyankor is mindig volt szex és minden más. :)
25/L
8/30 anonim válasza:
Az is csak ő...csak nem fehér meg átlátszó, hanem piros nedv. A higiéniára kell odafigyelni.
Amúgy volt már rá többször is példa. engem nem zavar.:)
F22
9/30 anonim válasza:
Én is a barátom nevében írnék: Mi 4 éve együtt vagyunk és már egy jó ideje bevett szokás,hogy szexelünk menstruáció alatt is. Én az elején tartottam tőle,hogy meg fog tőlem undorodni,de hát ő kezdeményezte,ezért belementem és azóta is csináljuk. Olyan mintha észre sem venné,egyáltalán nem zavarja és így most már nekem sem kényelmetlen,csak fokozottabban kell ügyelni a higiéniára!
10/30 A kérdező kommentje:
És hogyan vigyáztok a higiéniára? mit tesztek magatok alá, vagy hogy is kell ezt mondani?:P
2011. máj. 24. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!