Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, belementek menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, belementek menstruáció alatt az együttlétbe?

Figyelt kérdés

Feltéve, ha bizonyos okokból rég nem voltatok együtt, nem láttátok egymást, szexelnétek a párotokkal?

Mit gondoltok egyáltalán erről, gusztustalannak tartjátok a menstruáció alatti szexet?

2011. máj. 24. 16:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Előtte,utána fürdés. A legtisztább az,amikor zuhanyzás közben csináljuk és akkor nincs macera,de ha nem,akkor egy törölközőt vagy ilyesmit rakunk magunk alá,amit nem is mindig kenünk össze,mert annyira nem dől a vérem és olyan pózban is csináljuk.
2011. máj. 24. 18:02
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Hiába ügyelsz a higiéniára. A hüvelyed normálisan is tele van baktériumokkal, amiknek nem nagyon kellene máshova kerülniük. De a szexszel szépen felpumpálod a nyitottabb méhszájon keresztül...

Hiába védekezel óvszerrel, meg mosod magad, ezt nem véded ki. Igen is veszélyes, de ha akarod, akkor felőlem csináld..

2011. máj. 24. 19:03
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

Mi rendszeresen szoktuk,páromat nem zavarja egyáltalán(engem eleinte nagyon zavart,de a "nem érdekel, téged szeretlek, nőkkel jár" felfogása) segített átlendíteni a dolgon,nagyon élvezem mert akkor kívánósabb vagyok sokkal.Lehet gusztustalannak tartjátok, de még ki is nyal... jó nem közvetlen a hüvelyem nyalja hanem a csiklóm, ez miatt sok ideig tiltakoztam hogy milyen már meg fúj... de közölte nem a csiklómból folyik a vér és így legalább el tud élveztetni. (csak így tudok élvezni)

Magunk alá egy régi kopott törölköző pontosan megfelel, annyi hátránya van ha nagyon erősen és vadul csináljátok picivel hosszabb lesz a havi vérzésed,nekem legalábbis megnövelte múltkor az idejét. Remélem segíthettem.

2011. máj. 24. 19:19
 14/30 anonim ***** válasza:
82%
Barátnőm belement, mert rég nem találkoztunk, mikor nagyon vérzett, fent volt a tampon, fürdés után friss, akkor ment a francia, petting, meg a tampon ameddig felment, a frakam félig bele a punciba...nm volt tökéletes, de úgy is a makk az érzékeny, azért jó volt, és tele is ereszthettem, mert a tamponnal ki is jött utána a zuhany alatt neki minden. Másnap már nem vérzett annyira, de azért akkor is jutott a törölközőre, de akkor semmit sem használtunk, neki kicsit szokatlan volt, de mindkettőt élvezte, én meg pláne, nekem nem volt gáz. Azóta ő ha csak lehet, kerüli, de most hetelős melóban vagyok, és ha úgy jön ki a hétvége, hát akkor megint lesz ilyen.
2011. máj. 24. 19:58
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
A barátom nevében: igen, de azt mondta meleg volt... nem lett a kedvencünk.
2011. máj. 24. 22:45
 16/30 anonim ***** válasza:
67%
Számomra undorító. Mellesleg k@rvára nem higénikus. Nem igaz, hogy nem bírjátok ki azt a pár napot!
2011. máj. 25. 01:07
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Tamponnal? nem vagytok normálisak....
2011. máj. 25. 11:59
 18/30 anonim ***** válasza:
54%

Utolsónak (05-25 11:59)

Te id.ió.ta!

Többiek mind írták, hogy nem higénikus! Tampon meg teljesen lezárta, nem volt egy csepp vér sem, sok franciázás, után a farkam végével pont tudtam bent játszani, majd elmenni, ki sem jött semmi, be sem ment semmi, ami megfertőzhette volna, mert a tampon kihúzásával kijött a sperma is. többiekhez képest ez volt a legtisztább megoldás, és a leghigénikusabb is, mégis jó volt a szex mindkettőnknek. Ő még elment franciázás alatt szájjal, én meg a végén bent játszottam kicsit a végével. Va.db.aro.m! Gondolkodj, és hasonlítsd össze a többiekével, sokkal tisztességesebb, tisztább!!!

Mielőtt lenemnor-máli-sozol másokat, bug--riska

2011. máj. 28. 20:53
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Szted normális dolog tamponnal szexelni? Atya világ. És még én vagyok a hülye.

Egyébként én írtam, hogy nem egészséges, semmilyen formában sem. Azt a pár napot ki lehetne bírni.

De ez a tamponos mindennek a teteje...

2011. máj. 28. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktuk, mert kibírjuk azt a pár napot összebújással, filmnézéssel stb., a barátom nem "követelőzik", nekem meg van is elég bajom olyankor, görcsök stb. Ugyanakkor volt már rá példa, hogy épp nem fájt a hasam,és egymásnak estünk. (Óvszert használunk mindig) A barátom nem undorodik vagy ilyesmi, és nekem is ugyanolyan jó volt. De mostanában, hogy többet találkozunk, nem szoktunk ilyenkor.
2011. jún. 2. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!