Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire lehet igaz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lehet igaz? Hazudik a csaj?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt állítja véletlen volt. Alattam fekve dugtam a csajom aki kinyomott magából egy hatalmas kulát (volt vagy 20 centis), és én előszőr csak valami kellemes nyomás éreztem alul majd büdöset. Rajta arcán semmit. Amikor kérdőre vontam, azt mondta véletlen volt. - Talán ide tartozik analisan még szűz, és legjobb tudomásom szerint egészséges. - Mi volt ez felhívás keringőre, vagy tényleg van ilyen véletlen?
2011. máj. 24. 09:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ezért nem szabad visszatartani, ha menni kell, hát menni kell. Ok, ha hazaviszitek az egy dolog, de szerintem aki ennyire nem érzi az ingert az otthon is vissza tartja (mert filmet néz, mert számítógépezik, mert olvas) és csak végszükség esetén megy a wc-re. Rá kell szokatni magatokat egy bizonyos időpontra, pl.: reggel amikor felébredtek. Így mindig otthon tudtok székelni és napközben nem érik rátok a szükség.
2011. máj. 24. 13:18
 22/31 A kérdező kommentje:

Nem ezt akartam itt megbeszélni, mert udni téma főleg most. És tény hogy három napos hétvégén is volt hogy mindig volt jobb dolgom, és csak hétfő este jött rám utána.

De én még soha nem szartam össze magam. Két-három éves korom óta.

Az lehet hogy a heves szex egy lánynál ilyen kellemetlen mellékhatással járjon?

2011. máj. 24. 13:33
 23/31 A kérdező kommentje:

Akkor most akar valamit vagy ilyen véletlen?

Mert ő azt mondja véletlen.

2011. máj. 24. 20:46
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Hogy gondolhatsz ebből arra, hogy akar valamit? Komplett hülye vagy. Azt érdemelnéd, hogy megedd, amit odarakott neked, semmi mást. A helyébe maximum ezt akarnám..

22/L

2011. máj. 26. 08:56
 25/31 A kérdező kommentje:

22/L veled már volt ilyen?

Nem akarom bántani ezért nem is őt faggatom. Nem vádaskodom neki. És max kérdezek. De egy nemleges válasz után, már vádaskodás lenne kérdezni is. Max elmesélném neki ha másnál ez többet jelentene.

2011. máj. 26. 09:07
 26/31 anonim ***** válasza:
jol ossze kellett volna kenned vele, lehet elvezte volna :)
2011. máj. 26. 09:38
 27/31 A kérdező kommentje:

Hát azért remélem nem!

De az igazság azért érdekel, és nem csak az elmélet miatt.

Mert ha ez tuti csak szándékos lehet, akkor nem mondom hogy határok között nem lehet róla szó.

2011. máj. 26. 09:40
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már, én lány vagyok, és egy lány ha ilyet csinál, és azt mondta, hogy véletlen volt - amit mondjuk nehéz elképzelni, hogy ennyire nem bírta visszatartani pár percig még -, akkor az valóban véletlen volt. És nem akar semmit. Nem akar se kakiszexet, se anált - ha eddig nem csináltátok. Nem így tudatná veled, ha vágyna rá, hogy aládszarik.

22/L

2011. máj. 26. 10:07
 29/31 A kérdező kommentje:
Kösszi!
2011. máj. 26. 10:10
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nekem is van olyan, hogy már rég voltam wc-n és a barátom rám veti magát, és azt érzem, hogy mindjárt kijön, mert hát nincs mit tenni, a vagina és a végbél egymás mellett vannak... De persze visszatartottam, és inkább pózt váltottam a barátommal (de neki nem szóltam, hogy miért). Sose akartam emiatt megzavarni az együttlétet, bár volt, hogy utána fájt emiatt a hasam. Bár én ha érezném, hogy nem tudom visszatartani, akkor biztos, hogy szólnék neki, hogy ne haragudjon, de muszáj elmennem wc-re. A barátnőd valószínűleg nem akarta, hogy abba kelljen hagynotok, és ráadásul szörnyen kellemetlenül érezte volna magát, ha azzal állít le, hogy bocsi, de wc-re kell mennem, és remélte, hogy nem lesz baleset. Szerintem ülj le vele megbeszélni, hogy máskor nyugodtan szóljon, és inkább menjen el előbb wc-re.

Amúgy én sem gondolom, hogy így akarta volna tudomásodra hozni, hogy ilyen szexet akar... Egyszerűen a vagina meg a végbél egymás mellett vannak, így ha a végbél tele van, akkor szex közben mindenképp mozog a tartalma is, és azt néha nehéz visszatartani.

20/L

2011. máj. 26. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!