Van 1 csaj aki éjjel-nappal hazudik, mit tegyünk?
szóval a lényeg:
Van 1 csaj az osztályban aki éjjel-nappal hazudik, már azt sem hisszük el neki amit kérdez.
kezd nagyon irritáló lenni, múltkor pl. telefonálást szimulált, lehetett látni az arcán, h FAKE amit művel... ígyhát gondoltam megcsörgetem... pár perc múlva küldött vh.-t, --> ha vh.-t küld akkor nincs pénz a telefonján--> nem tud telefonálni, csak ha hívják.
kitalált barátai vannak, és ha talál magának valakit aki vevő a baromságaira akkor annak a fejét tömi az idiótaságaival.
ha valaki pl. motorozott a hétvégén, akkor ő már részegen motorozott....
ha valaki quadozott és felborult(az osztályból), akkor a ő részegen egy traktorral borult fel... :))
de pl. egész februárban állítólag neki volt Mekis kuponja, mikor az egész országban senki másnak nem....
Mit tehetünk? Hogy lehetne finoman elküldeni a *****-ba az hazugságaival?
Szerintem azért csinálja, mert ti figyeltek rá, vagyis tudja, hogy valamennyire ez titeket zavar.
Én nem is figyelnék rá, h mit mond.Annyi, hogy meghallgatnám, mosolyognék rajta és kész.
Ne hagyjátok már h altasson titeket!
Ne foglalkozzatok vele, ez sztem a legjobb amit tehettek. Mert aztán rájön később(reméljük), hogy felesleges amit csinál, mert nem érdekel senkit!21/L
Te melyik országban élsz!
Nálunk mindenkinek volt mekis kuponba februárba ott faltunk mindig!
kizárt.... februárra csak neki volt, meg az állítólagos pasijának :)
dehhát neki mindennap 300percet késik a vonata, és különbenis a faterjával szokott piálni....xD
jahh és minden héten 1 napot gyászol, mert hetente meghal állítólag az egyik unokatesója...
xXXXDDDD
volt olyan is amikor autóbalesetet szevedett és beleállt a hasába az üveg... és kórházban volt.... de másnap tesizett xD de a kötés azért ott volt xDD
SZÁNALOOOM XD
azért megjegyezném, h autóbalesetben az üveg NEM tud sehova sem beleállni, max belefúródni... kis darabokba...
éppen ezért nem azt mondják, h törik, hanem, h robban az üveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!