Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire lehet igaz? Hazudik a csaj?
na mind1, elég különös azért:D ez olyan hogy ha véletlen akkor ez már megtörtént volna a metrón, a suliba órán bárhol....embertársaimmal még nem jártunk így hogy csak úgy telibeszarják a lábunk közét :d
2011. máj. 24. 09:48
hát akkor mindenesetre furi. :)
csak azt nem értem, hogy ha volt ingere, vissza is próbálta tartani (nem ment neki, bár ezt nem hiszem el-csak ha beöntést adott magának), miért nem mert szólni?
2011. máj. 24. 09:51
13/31 A kérdező kommentje:
Hát egy hete nem voltunk már együtt és akkor rávettem. És azt mondta hogy nem akart vitát generálni. Pedig én nem is vitatkozni szoktam inkább kérdezni.
Például ha félbeszakított ilyennel. "Hogy ez miért volt?" - lett volna az első kérdésem.
14/31 A kérdező kommentje:
Nem nem adott beöntést magának. Ilyent még nem tett. Pedig szorulásos.
Ha csak nincs valami egészségügyi problémája akkor nem igazán lehetett véletlen főleg ha análisan szűz akkor a záróizmai teljesen jól kell, hogy működjenek. Fura az biztos.
21/L
2011. máj. 24. 10:43
Most így elképzeltem, hogy megy nagyban a dugás aztán szarással végződik xĐĐĐ Ez kicsit égő a csaj részéről =/ Ráadásul azt mondja még, hogy véletlen volt ... -.-" Nevetséges ....
2011. máj. 24. 12:06
Te a szokásos kulagép vagy.
hetente felteszel ilyen űber fosásos kérdéseket..
Te mindamellett hogy beteg vagy,még notórius hazudozó is.
Szörnyű kombináció. Klinikai eset,orvosoknak kéne téged tanulmányozni,mint egy kiállítási darabot!
2011. máj. 24. 12:10
18/31 A kérdező kommentje:
Előző a héten regisztráltam. És ha ilyen élményben lenne részed, hát lehet hogy arra vágynál hogy nem történt volna meg. ÉS honnan a francból tudnám meg hogy perverze a csajom és így akar tudtomra hozni egy pervezítás, csak megijed és letagadja. Vagy ez szimplán előfordul ha túl heves szex és a lány fél kikéredzkedni.
Valószínűleg a barátnőd vissza szokta tartani a székletét (nem akkor megy el a wc-re amikor rájön a dolog), így egy idő után már nem érzi hogy mikor van székelési ingere. A szex pedig megmozgatta a pociját és kikandikált a maci, amikor csak egy "galambot" szeretett volna röptetni. Biztosan nagyon szégyenli a dolgot ezért tagadta le.
2011. máj. 24. 12:59
20/31 A kérdező kommentje:
Hát nem akkor szokott, én sem. Erről beszéltünk is hogy az olyan gyerekes. Mert én is ő is csak otthon wc-zik, jó kisdolog becsúszik máshol is. De jobb a fertőzések ellen is. De hát így, nem kevésbé hanem jobban vissza kéne tudni tartania. Mert én is képes vagyok rá. És semmi irányultságom sincs a dolog felé. DE jobb lenne tudni, mi volt ez. De ő azt hajtogatja véletlen. ÉS nem is beteg. Csak két napja nem volt és közben rájött vissza fogta de nem sikerült. Mert túl heves voltam.
Kapcsolódó kérdések: