Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól gondolom ezt a költségmego...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom ezt a költségmegosztást?

Figyelt kérdés
Szerintem szeretkezéskor védekezve a költségek felét a fiú, felét a lány állja, úgy fair. Tabletta, óvszer, stb. Mert ez mindkettejük közös célja, ezért mindkettejük tegyen érte egyformán. Bunkó vagyok?
2011. máj. 24. 08:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

a társadalmi elvárásos lány nagyon tetszett! :DD

persze, mindent csináljunk úgy ahogy az "társadalmilag elvárt" hajrá konvenciók! :PP

@Srác, igazad van. de ezt meg kell beszélni, illetve, pl. te veszed a gumit, ő süt :) vagy valami.. problémát nem kell csinálni. az baráti szexnél sem jó, párkapcsolatban meg pláne fail.

2011. máj. 24. 10:46
 22/30 anonim ***** válasza:

Hát és ehhez a barátnőd mit szólt mikor mondtad neki hogy nem akarod az egész gumiköltséget te állni???

Nem szedek fog.gátlót, gumival védekezünk, de még sosem csinált a barátom abból próblémát hogy neki kell fizetni, nem mindha nem szálltam volna be, de anyuéktól nem kértem, nekem meg nem volt sosem zsebpénzem. 1 éve dolgozom, de ígyis ő veszi mert automatikusnak érzi, modtam neki h beszállok, de jól le lettem szúrva, hogy nyugaodjak meg ő intézi, ő szereté megvenni.Bár azért ha olyan helyen járok, én is veszek 1-2 dobozzal. De szerinte én csak fizessem a nődokis vizsgálatokat, meg ilyesmi. meg hozzáteszem nem minden óvszer 700 ft/3db. mi 10db-ot veszünk 800-ért s 0 3 év alatt, lekopogpm sosem volt vele baj, az annyi mint kb. max 2000ft /hó, de ha félévente elmész orvoshoz az 10000/ 5perces vizsgálat. Úgyhogy igen, semmi sem olcsó, de én nem érzem magam bunkónak amiatt, hogy ezt a ktg-et ő állja, sem fillérsekedőnek. Mert ha megszorulna, minden gond nélkül megvenném helyette.

2011. máj. 24. 10:50
 23/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk meg lehetne ezt máshogy is oldani, mert így baromi hülyén jön ki. Szerintem vedd meg te a gumijaidat, ő meg vállal többet a kajavásárlásból, vagy fizeti a rezsi nagyobbik részét, stb. A lényeg, hogy összességében jöjjetek ki kb. egyformán. De ne filléreskedj, ne számold ki pontosan, mert az csak azt mutatja, hogy neked a pénz fontosabb, mint az élvezet.
2011. máj. 24. 10:54
 24/30 anonim ***** válasza:
Miért nem szed tablettát? És akkor abba beszállnál felesbe. Óvszert veheti a fiú, mert az úgyis időszakos dolog, egyéjszakás kapcsolatokra, meg kapcsolatok legelején. Aztán egy komoly kapcsolatban úgyis áttér az ember a tablettára (legalábbis ez lenne a normális), és akkor azt fizetitek ketten.
2011. máj. 24. 11:24
 25/30 anonim ***** válasza:
Van aki, évekig gumival védekezik, nem hinném hogy az a normális aki áttér fog.gátlóra. Sztem ezt mindenki magam dönti el. Én speciel, nem akarok tablettát szedni.
2011. máj. 24. 11:28
 26/30 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy néz ki, sokáig marad az óvszeres megoldás, ezért kérdeztem.
2011. máj. 24. 11:50
 27/30 A kérdező kommentje:

"Mondjuk meg lehetne ezt máshogy is oldani, mert így baromi hülyén jön ki. Szerintem vedd meg te a gumijaidat, ő meg vállal többet a kajavásárlásból, vagy fizeti a rezsi nagyobbik részét, stb. A lényeg, hogy összességében jöjjetek ki kb. egyformán. De ne filléreskedj, ne számold ki pontosan, mert az csak azt mutatja, hogy neked a pénz fontosabb, mint az élvezet."

Oké, én is pontosan így gondoltam, végre megértette valaki a problémát.

2011. máj. 24. 11:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Naaaa...Te jó Isten...Nem lehettek ennyire besülve... Figyelj ide,HA megtudnád venni úgy,hogy ebből ne legyenek jól meg fontolt gondolataid,akkor egy milliomos fószer lennél...Nem hiszem el,hogy a többi srácnak nem voltak még ilyen gondolatai...MI lányok,inkább vagy szálljunk bele,(hisz a mi javunk is) vagy ilyenkor,maradjunk csöndben,ha már mi nem adunk bele...Teljesen igazad van,lánynak is,fiúnak is közösen kell az ilyet intézni. Vagy felesben,vagy mondjuk van,hogy Te veszed,van hogy a lány...Neki is fel kéne fogni...Mond meg neki,hogy hogy gondolod ezt...IGAZAD VAN!
2011. máj. 24. 11:59
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk tartósan, úgy értem már évek óta óvszert használunk, akkor oké, természetesen mehetne felesbe a költség, tabletta esetén ugyanúgy. Viszont nekem pl anno a barátom már kereső volt, nem rosszul, én meg tanuló, azért egy kicsit taplón hangzott volna, ha azt mondja fizessem már az óvszer felét... Nem várom el soha, hogy helyettem fizessenek, de azért néha egy kis udvariasság nem árt, főleg, ha anyailag meg is teheti az ember.
2011. máj. 24. 12:21
 30/30 A kérdező kommentje:
Természetes, az utolsó 2-vel is egyetértek!
2011. máj. 24. 12:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!