Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól gondolom ezt a költségmego...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom ezt a költségmegosztást?

Figyelt kérdés
Szerintem szeretkezéskor védekezve a költségek felét a fiú, felét a lány állja, úgy fair. Tabletta, óvszer, stb. Mert ez mindkettejük közös célja, ezért mindkettejük tegyen érte egyformán. Bunkó vagyok?
2011. máj. 24. 08:17
1 2 3
 11/30 tsz-tag ***** válasza:
100%
én is beszállok a nőm tabijába, felesbe...ha meg valaki azt mondaná nekem egy tartós kapcsolatba hogy de mi? te fizeted az óvszert. közbe nem hajlandó tablettát szedni mert neki így jó én kajak váltanák róla...nem anyagiaskodás hanem épp ész ez emberek.Jah vagy hogy az egyenrangúság büdösebbik oldala ez kérem...akkor szopi van.
2011. máj. 24. 09:08
 12/30 anonim ***** válasza:
Volt egy pasim, aki meg akarta felezni a költségeket, pedig akkor ő már dolgozott én még tanultam. Mostani párommal együtt élünk, ő fizeti a tablettát, mert ő többet keres.
2011. máj. 24. 09:21
 13/30 anonim ***** válasza:
a tablettát én fizetem, és szerintem jól is van ez így, de elvárom, h a gumit megvegye a srác. sőt, még a nőgyógyászom is fennakadt azon, h én fizetem a gyógyszert. ez olyan dolog, mint az h a lányt előre engeded az ajtóban. tudom, h pénz, de legalább ezt ne sajnáld már a nődtől.
2011. máj. 24. 09:27
 14/30 anonim ***** válasza:

Ez szerintem a pár döntése kell legyen. Ha ti megbeszélitek, hogy felezitek a védekezés költségeit, akkor felezitek. Nincs ezzel baj.

Nálunk én veszem a tabit, de minden egyéb szexuális játékot, kiegészítőt, illetve randikat a barátom fizeti... Nincs két egyforma pár! :)

2011. máj. 24. 09:36
 15/30 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik ez a költségmegosztás le kell vele ülni és kommunikálni!

Neki is érdeke, hogy ne legyen terhes, tehát nem hiszem, hogy nagyon fennakadna, hogy felezni akarod a költségeket, de sztem ezt egy kicsit túlreagálod. Anno amikor még gumival csináltuk a párommal azt mindig ő vette, aztán áttértünk a gyógyszerre, azt meg én. Sosem volt ez köztünk probléma. De ha egyikőtök sem tud szájhúzás nélkül megegyezni a másikkal, akkor lehet rossz helyen kopogtatsz...

2011. máj. 24. 09:44
 16/30 A kérdező kommentje:

"a tablettát én fizetem, és szerintem jól is van ez így, de elvárom, h a gumit megvegye a srác. sőt, még a nőgyógyászom is fennakadt azon, h én fizetem a gyógyszert. ez olyan dolog, mint az h a lányt előre engeded az ajtóban. tudom, h pénz, de legalább ezt ne sajnáld már a nődtől."

Nem teljesen értem, mire akarsz kilyukadni. A nőgyógyászod is fennakadt, hogy te fizeted a tablettát, nem? Vagyis úgy vélte, legalább a felét fizesse a barátod. Akkor a guminak miért is kéne más elbírálás alá esni?

Nem tudom, hol a hiba a gondolatmenetemben: mondom, ha tablettát szedne a barátnőm, természetesen hozzájárulnék. Ha meg óvszer van, azt is közösen intézzük. És nem sajnálom tőle, nem erről van szó, egyszerűen csak nem hiszem, hogy elvárható tőlem, hogy valamit mindig én fizessek, ami nem két fillér. A filléreskedés - a nevében is benne van - azt jelenti, hogy kevés pénz miatt hülye vitákat rendezek. Egy havi óvszer viszont nem kevés pénz.

Nem, szerintem ez nem olyan dolog, mint hogy előreengedem az ajtóban. Ne csináljunk már mindenből etikettet szerintem. Érdekes, azt senki sem írta, aki lány, hogy szégyelli, ha a fiú kiad havonta 3-4000 Ft-ot óvszerre, és ő meg nem száll be. Erre valamiért senki se mondja, hogy a lány filléres, mert nem száll be ebbe.

2011. máj. 24. 09:46
 17/30 anonim ***** válasza:
Hát mi barátommal felesbe fizetjük a gyógyszeremet. Egyszer volt, hogy egy haviba nem tudott beszállni, (1600 havonta a gyógyszerem), hiába mondtam, hogy nem gond, őt nagyon zavarta, nagyon kellemetlenül érezte magát miatta.
2011. máj. 24. 10:23
 18/30 anonim ***** válasza:
Ja a kérdésre válaszolva: szerintem felesbe fizessétek. Mindkettőtöknek érdeke. Bár lehet, hogy én fogom fel hülyén.
2011. máj. 24. 10:23
 19/30 anonim válasza:
Én a kérdezővel értek egyet, ez közös dolog, közös érdek így fele-fele, manapság nem olcsók a fogamzásgátlók sem. De közös megeygezés alapján is lehet dönteni h mikor ki, mit vesz stb..
2011. máj. 24. 10:37
 20/30 anonim ***** válasza:
Tudok jobb megoldást. Ne szexeljetek, csak orálisan és kész.
2011. máj. 24. 10:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!