Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jól gondolom ezt a költségmego...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom ezt a költségmegosztást?

Figyelt kérdés
Szerintem szeretkezéskor védekezve a költségek felét a fiú, felét a lány állja, úgy fair. Tabletta, óvszer, stb. Mert ez mindkettejük közös célja, ezért mindkettejük tegyen érte egyformán. Bunkó vagyok?
2011. máj. 24. 08:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
11%

nálam eddig úgy volt, hogy ha tablettát szedett a lány, az ő állta, ha meg az adott lánnyal gumit használtunk az alap, hogy én veszem.

ha srác vagy, akkor bunkó vagy, ha lány akkor nem

2011. máj. 24. 08:21
 2/30 anonim ***** válasza:
40%
Ha fiú vagy,elég kampós orrú lehetsz..XDDD
2011. máj. 24. 08:22
 3/30 A kérdező kommentje:

ezt tökre nem értem, nem olyan olcsó se az óvszer, se a tabletta.

és nem értem ezt a kettős mércét se, hogy HA lány vagyok, akkor mondhatom, HA meg fiú, akkor nem :P

szerintem AZ bunkóság, ha az egyik fél azt várja, hogy a másik fizessen mindent...

2011. máj. 24. 08:28
 4/30 anonim ***** válasza:

Ha ez ekkora probléma, akkor ne szexelj, akkor nem kell semmilyen költségről vitatkozni.

Ha már most egy ilyen piti dolog miatt ekkora gondot csinálsz az anyagiakból, akkor mi lesz később? Mi hüvelykúpot használunk, néha én veszem néha meg a párom, de sosem számoljuk, hogy ki mennyit vett. Ha ezt fölhozná, rögtön lapátra kerülne, mert szerintem egy kapcsolatban az ilyen dolgoknak természetesnek kell lenni, és ha valaki elkezd ezen agyalni, akkor annak nem való a párkapcsolat.

2011. máj. 24. 08:29
 5/30 anonim ***** válasza:
78%

na ez a ciki... amikor ezen problémázik egy srác. fogadd el: y kromoszómával születtél, ami azt eredményezi, hogy a társadalom elvár bizonyos viselkedési normákat, pl.: előreengeded a hölgyeket, megfogod nekik az ajtót, segítesz nekik vinni a nehéz pakkokat és ha barátnőd van, akkor te fizeted a vacsorát a bort a rózsát és a gumit is

ilyenkor szégyellem hogy ehhez a nemzedékhez tartozom...

19/F

2011. máj. 24. 08:33
 6/30 anonim ***** válasza:
62%

Én feltételezem mindíg a jót,tehát azt,hogy nincs egy filléred sem..

Ebben az esetben beszállhat a lány is a költségekbe!

Inkább,mint hogy egy 5 perces élvezetnek valaki 70 évig igya a levét!

2011. máj. 24. 08:37
 7/30 A kérdező kommentje:

De könyörgöm, mi ebben az anyagiaskodás? Én ha lány lennék, totál természetesnek tartanám, hogy a felét kifizetem, mivel illetlenségnek tartanám, hogy a biztonságomhoz teljesen a barátom járuljon hozzá. És azt is bunkóságnak tartom, hogy azt várjam, hogy mivel a tablettát a lány szedi be, mindet ő is fizesse ki, mivel egyhavi tabletta se két fillér! Énszerintem egy pár megosztja a költségeket mindenben, pl. kajavétel, meg együtt csinálja az otthoni dolgokat is. Pl. nem tudnám elképzelni, hogy mindig a barátnőm mosogasson, mert nekem is érdekem, hogy tiszta legyen a tányér.

Nézzétek, egy doboz márkás óvszer 6-700 Ft, és abban van 3 db. Ez egy hónapra mondjuk belefér, ha ez zavarna, na az filléreskedés. De nyilván nem 3 óvszer fogyna havonta!

Szóval én nem értem ezt a dolgot, azon gondolom tökre fel lennének háborodva a lányok, hogyha azt mondanám, hogy "anyagias vagy, kedvesem, mert nem akarod te fizetni a fogamzásgátlódat, és azt várod, hogy én is adjak bele".

Szerintem különbség van költségmegosztás meg filléreskedés között! Nem arról van itt szó, hogy pár 100 Ft-ot nem bírok ki!

2011. máj. 24. 08:38
 8/30 A kérdező kommentje:

"szerintem egy kapcsolatban az ilyen dolgoknak természetesnek kell lenni"

Istenem, te se érted, basszus...

Különben előreengedem a barátnőmet, cipelem neki a nehéz pakkját, sőt meg is szoktam őt hívni erre-arra. Bármilyen hihetetlen. De az udvariasság meg a lovagiasság az nem ide tartozik szerintem.

2011. máj. 24. 08:41
 9/30 anonim ***** válasza:

Pontosan ide tartozik!

Márminthogy ne legyél ennyire fillérvadász...

2011. máj. 24. 08:44
 10/30 A kérdező kommentje:

Azaz fizessek mindent én, akkor leszek jó és rendes kisfiú? :P

De a lány persze nem fillérvadász, ha velem fizettet mindent, az csak a fiú lehet... :P

A házat is én vegyem majd, a kocsit is, a kaját is? :P

2011. máj. 24. 08:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!