Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segitenétek nekem? (részletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitenétek nekem? (részletek lennt)

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek 4 hónapja és most jutottunk el a párommal a pettingig.Ő már kényesztetet engem orálisan de én még nem őt,pedig már nagyon szeretném csak nem tudom,hogy hogyan fogjak neki.Segitenétek légyszives...Ja és én még szűz vagyok,ő már nem.

17/L

2011. máj. 23. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, a barátod többet tud ebben segíteni, mint mi. :)

Kérdezd meg tőle nyugodtan, hogy hogyan csináld. :)

2011. máj. 23. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
vetkőztesd le, és csókolgatva haladj az szájától.. ehm odáig és vedd a szádba, először lassan érzékien, miután látod hogy .. tetszik neki mehet gyorsabban a dolog ;) 19/f
2011. máj. 23. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat:)
2011. máj. 23. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
én anno úgy kezdtem neki, hogy ő ült az ágyban én rajta voltam, csókolóztunk, aztán én egyre lejjebb haladtam. Amúgy ha nekikezdessz abból csak jó származhat, szerintem már várja is, csak lehet, hogy nem meri mondani.
2011. máj. 23. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdésnek vegyél egy banánt a szádba, és azon gyakorolj,

O betőket kell formázni, O mint Oboa :)

Amúgy meg a mutató a hüvelyk és a középső ujjaddal összefogod a fitymát, és úgy kezded el neki húzogatni miközben a nyelvedhez nyomod az elejét.

Ha akarsz előtte valamin gyakorolni, akkor vegyél egy csomag kotongumit (késöbb úgyis kelleni fog) Bonts ki egyet és görgesd rá egy banánra, aztán a két végét vágd le, de gumi végén a megmaradt legörgetett gyűrűt ne, az lesz majd a fityma!

Ezen tudod gyakorolni a húzogatást az ujjaiddal ahogy írtam!

Aztán nem máshova rakni azt a banánt!!!

2011. máj. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!